طرز تهیه سوپ جو با شیر و قارچ بدون مرغ
در مورد سوپ بگم
این روش یکمی با سوپ شیر ها فرق میکنه در مورد ریختن مرغ باید بگم قبلا میریختم ولی خیلی وقته مرغ رو داخل سوپ شیر حذف کردم و فقط قارچ میریزم قارچ زیاد باشه خوشمزه تر میشه تا مرغ
حالا دوست داشتین امتحانش کنید.
موادلازم برای تهیه سوپ جو با شیر و قارچ بدون مرغ :
✔️ جو : حدودا نصف لیوان
✔️ پیاز : 1 عدد
✔️ هویج : 1 عدد
✔️ شیر : 1 لیتر
✔️ قارچ : هرچقدر دوست دارین (من زیاد میریزم)
✔️ نمک : به میزان کافی
✔️ فلفل : سفید اگه نداشتین فلفل سیاه
✔️ گشنیز و جعفری خرد شده : دو ق س
✔️ خامه صبحانه : کوچک
✔️ عصاره ی گوشت : 1عدد
طرز تهیه سوپ جو با شیر و قارچ بدون مرغ :
⬛ پیاز رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم .
⬛ جو از قبل خیس خورده رو اضافه و تفت دادم .
⬛ بعد آب و یه تیکه کره اضافه کردم تا جو بپزه و اب سوپ کم بشه .
⬛ وقتی جو پخته شد هویج نگینی خرد شده رو اضافه کردم .
⬛ بعد شیر رو گرم کردم و ریختم داخل سوپ (شیر سرد نریزین وگرنه سوپ میُبره)
⬛ قارچ های خرد شده رو اضافه کردم گذاشتم بپزه .
⬛ نمک، فلفل و یه دونه عصاره ی گوشت ریختم وقتی خوب لعاب انداخت واماده شد.
⬛ خامه به دلخواه اضافه و مخلوط کردم و ریختم داخل ظرف سرو حالا گشنیز و جعفری خرد شده رو ریختم و هم زدم . نوش جونتون رفقا
نکات :
🔴 سبزی سوپ رو موقع پخت نمیریزم موقع سرو میریزم نیازی نداره سبزی پخته شه اینجوریهمسوپ خوشرنگ میمونه هم عطر و طعمش عالی میشه.
🔴 اگر غلظت سوپ شما کم بود می تونید از 2 قاشق غذا خوری آردی استفاده کنید. آرد رو قبل از اضافه کردن باید توی نصف فنجون آب سرد خوب حل کنین و بعد اون رو به سوپ تون اضافه کنین.
🔴 اگر دوست دارین سوپ کاملا سفیدی داشته باشین، توی مرحله ی اول بهش زردچوبه اضافه نکنین .
منبع : پیج mary.food.mood