طرز تهیه آش جو


مواد لازم برای تهیه آش جو:

● جو پوست کنده : 1 لیوان

مای پز
● نخود : 1/4 لیوان
● لوبیا چیتی : 1/4 لیوان
● لوبیا رشتی : 1/4 لیوان
● لوبیا سفید : 1/4 لیوان
● عدس : 1/2 لیوان
● جو پرک : 1/2 لیوان (در صورت تمایل)
● سبزی آش : 1 کیلو گرم
● کشک : 1 قاشق
● پیاز : 1 عدد بزرگ
● زردچوبه ، فلفل ، نعنا به مقدار کافی
● عصاره گوشت یا قلم : در صورت تمایل (من نریختم)

دستور پخت آش جو:
◼️ در ابتدا باید تمامی حبوبات رو (بجز عدس) 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبشو عوض کنید
◼️ حبوبات رو داخل قابلمه بزرگی ریخته (با کمک بخار آب میجوشه) و منتظر باشید تا بجوشه (مواظب باشین که سر نره)
◼️ یک عدد پیاز بزرگ رو به صورت خلالی خرد کرده و سرخ کنید و در ادامه کار ادویه ها، زرد چوبه و نعناع داغ رو به حبوبات اضافه کنید
◼️ در قابلمه رو بذارین و با شعله کم زمان بدین تا خوب بپزه
◼️ سبزی آش رو یکم بزرگتر خرد کنید و بعد از آبکشی سبزی اون رو به آش اضافه کنید
◼️ توی مراحل پایانی پخت این آش خوشمزه عدس و جو پرک رو هم اضافه میکنید و حدود یک ساعت زمان بدین تا با هم بجوشن و مزه بگیرن
◼️ در مرحله نهایی کشک و نمک غذا رو اضافه کنید..

نوش جانتون این آش خوشمزه؛ بعد از پخت این آش نظرتون رو در مورد دستور پخت تو کامنتهای همین صفحه با ما به اشتراک بذارین..