طرز تهیه محلبی زعفرونی با تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه محلبی زعفرونی :

🟥 نشاسته ذرت : چهار قاشق غذاخوری(نشاسته گل هم میشه)
🟥 آرد گندم : دو قاشق غذاخوری
🟥 شکر : نصف پیمانه
🟥 تخم مرغ : یک عدد
🟥 شیر : سه لیوان
🟥 گلاب : نصف پیمانه
🟥 هل : ساییده‌شده یک قاشق چای‌خوری
🟥 زعفران : دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه محلبی زعفرونی :📝

⬛ ابتدا نشاسته ذرت و آرد را الک کنید و در قابلمه‌ای بریزید، شکر را به آن اضافه کرده و بعد شیر را در آ‌ن بریزید.

⬛ تخم‌مرغ را شکسته و آن را به خوبی هم بزنید.  تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید.

⬛ در این مرحله ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا غلیظ شود و به اصطلاح قوام بیاید.

⬛ از هم‌زدن غافل نشوید؛ بعد از اینکه مخلوط  به غلظت مناسب رسید ظرف را از روی حرارت بردارید. غلظت این دسر باید در حد معمول باشد.

⬛ همچنین دقت کنید که مواد نباید زیاد روی حرارت بماند چرا که بعد از سرد شدن ممکن است سطح آن ترک خورده و ظاهر دلپذیری نداشته باشد.

⬛ زعفران، گلاب و پودر هل را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند و رنگ زعفران به صورت یکنواخت پخش شود.

⬛ وقتی اماده شد داخل ظرف سرو بریزین و بزارین داخل یخچال تا خنک بشه و‌خودشو بگیره بعدش شماهم خودتونو بگیرین.😅

⬛ میتونین نصف خامه صورتی هم بهش اضافه کنید که تو طعمش تاثیر داره فقط در صورت اضافه کردن اواخر کار وقتی کمی از حرارت افتاد خامه ای که تو‌محیط قرار دادین تا

به دما رسیده باشه رو بهش اضافه و هم بزنین و بعد داخل ظرف سرو بریزین.وبعد نوش جان کنید باعشق آشپزی کنیدعشقا

 

منبع : پیج mary.food.mood