طرز تهیه بورک گوشت و پنیر سریع و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و پنیر:
🟧 خمیر یوفکا مستطیلی : 1بسته
🟧 گوشت چرخ کرده : 300 گرم
🟧 مخلوط سبزیجات : ذرت و هویج و نخود فرنگی
🟧 پیاز : 1عدد
🟧 ادویه و زعفرون : به میزان کافی
🟧 پنیر پیتزا : به میزان کافی
🟧 تخم مرغ : 1عدد(برای تزیین)
🟧 سیاه دونه و کنجد : به مقدار کافی(برای تزیین)
طرز تهیه بورک گوشت و پنیر:📝
⬛ اول مواد میانی بورک رو درست کردم ، پیاز رو تفت دادم گوشت رو بهش اضافه کردم و در نهایت رب و ادویه و مخلوط سبزیجات رو اضافه کردم و یه تفت کوتاه دادم .
⬛ چون نون های یوفکا نازک هستن هر بار دو یا سه تا نون برداشتم. روی نون یوفکا مواد گوشتی رو چیدم و کنارش یه ردیف پنیر گذاشتم و رول کردم .
⬛ (میتونین واسه نرم شدن نون ها روشون رو با تخم مرغ و روغن یا آب با قلم مو بکشید همون اول بعد مواد گوشتی رو بریزین،من نزدم به نظرم لازم نبود) مواد میانی
بورک کاملا دلخواه هست.
⬛ میتونین مرغ و اسفناج و پنیر خامه ای هم بذارید لاش ، اون ترکیب هم فوق العاده میشه.
⬛ خمیر رو با دست حالت دادم توی ظرف و نیمه حلزونی چیدم و تا آخر تقریبا شبیه گل میشه و روش رو با تخم مرغ و زعفرون رومال کردم و سیاه دونه و کنجد ریختم و
رفت تو فر به مدت سی دقیقه و دمای ۱۷۰ درجه . و بعد نوش جان کنید باعشق آشپزی کنیدعشقا
منبع : پیج dailymaryam