طرز تهیه پاستای گوشت با سس مارینارا

مواد لازم برای تهیه پاستای گوشت با سس مارینارا:

🟧 ماکارونی فرمی شلز :۱۵۰ گرم
🟧 گوشت چرخکرده :۲۵۰ گرم
🟧 پیاز :۲ عدد
🟧 سیر :۲ حبه
🟧 گوجه فرنگی :۴ عدد
🟧 نمک و فلفل، آویشن،پودسیر،پاپریکا،پول بیبر : مقدار لازم
🟧 ریحان تازه :یک مشت
🟧 پنیر پارمزان:مقدار لازم

طرز تهیه پاستای گوشت با سس مارینارا :📝

⬛ ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و ادویه کاملا سرخ میکنیم مقدار کمی آب اضافه و احازه میدهیم کاملا پخته شود،حالاا میریم سراغ تهیه سس.

⬛ مارینارا یا (سس گوجه ایتالیایی) که پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم من پیاز را رنده و‌سیر را پوره کردم.

⬛ سپس گوجه ها را با پوست توی میکسر ریختم تا کاملا یکدست بشه اگه میکسر ندارید گوجه ها را رنده کنید و پوست را دور بریزید،سپس گوجه پوره شده را به پیاز و

سیرسرخ شده اصافه کردم و روی شعله ملایم میگزاریم.

⬛ تا سس غلیظ شود حدودا ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت ( مابین پخت بهش نمک و آویشن اضافه میکنیم) ریحان های تازه را خرد کرده(ساطوری) و به سس اضافه میکنیم.

⬛ بعد از اضافه کردن ریحان خیلی روی گاز نباشه تا عطر و طعم ریحان در غذا حفظ شود سپس گوشت را که جداگانه سرخ کرده بودم را به سس اضافه و مخلوط میکنیم .

⬛ و روی شعله ملایم تا مزه ها به خرد هم برود(سس مارینارا بدون گوشت قابل سرو هست ) در این حین پاستاها را جوشانده تا کاملا نرم شود .(چون ما دم کردن نداریم)

⬛ سپس پاستاها را بدون آبکشی(ما در این مرحله آب سرد ریختن روی پاستا نداریم) فقط قاشق قاشق بدون آب اضافه میکنیم به مواد گوشتی حدودا ۱۵ دقیقه روی

شعله ملایم تا مزه ها به خرد هم برود سپس در ظرف سرو کشیده و با مقدار مناسبی پنیر پارمزان میل میکنیم.نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا

 

منبع : پیج  hiva_food_gallery