طرز تهیه پاستا بادمجان بدون گوشت باخامه

مواد لازم برای تهیه پاستا بادمجان :

🟨 پاستا پنه :٥٠گرم
🟨 بادمجان :١ عدد
🟨 گوجه :٢ عدد
🟨 ریحان :٢ مشت
🟨 گردو :٢-٣ قاشق سوپخوری
🟨 پیازچه :٢ عدد
🟨 فلفل کبابی قرمز :١ عدد کوچک
🟨 سیر :١ حبه
🟨 خامه : میزان لازم
🟨 شیر :مقدار کمی
🟨 نمک و فلفل :میزان لازم
🟨 روغن زیتون :میزان لازم

طرز تهیه پاستا بادمجان:📝

⬛  این میزان مواد برای یک نفر هست پس اگر بیشتر خواستین باید مواد اولیه رو زیاد کنید.

⬛ ابتدا بادمجان را برش کوچک یا مکعبی بزنید و بعد گریل کنید (ترجیحا سرخ نکنید که پاستا خیلی چرب نشه) بعد گوجه ها را فیله کنید.

⬛ پوست را حتما جدا کنید و نگینی خرد کنید و پیازچه را هم با ساقه سبزش خرد کنید، و به ترتیب اول گوجه را در تابه تفت بدید با روغن زیتون و مقداری نمک و بعد بهش

پیازچه اضافه کنید و دوباره تفت بدید.

⬛ سپس بادمجان های گریل شده و ریحان خرد شده و پوره سیر همه مواد را مخلوط میکنیم تا سس حاضر بشه بعد بهش پاستاهایی که در مخلوط شیر و آب جوشاندیم

به مواد سس اضافه میکنیم.

⬛(جوشاندن در شیر ، پاستارو خوشمزه و لطیف میکنه) و بعدش پودر گردو و در آخر کار خامه و خاموش میکنیم و تمااااام من برای روی پاستام در آخر کار مقداری پنیر بلوچیز

رنده شده هم ریختم که کاملا اختیاریه،نوش جااان باعشق آشپزی کنیدعشقا
 

منبع : پیج hiva_food_gallery