طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجون


خب بریم سراغ ته چین مرغ و بادمجون با یه همچین ته دیگ خرچ خرچی👌😋 ته چین چون یه غذای مجلسی جذابه تو اکثر سفره ها هست و طریقه پخت متفاوتی داره خوشحال میشم اگه بااین دستور ته چین درست کردی نظراتو واسم کامنت کنی

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و بادمجون :

● برنج ایرانی : 2ونیم پیمانه
● سینه یا ران مرغ : 1 عدد
● ماست پرچرب غلیظ : 1 لیوان
● تخم مرغ : 2 عدد
● گلاب : 3 قاشق غذاخوری
● زعفران : به میزان لازم (به صورت دم کرده)
● زرشک : به میزان لازم
● بادمجون سرخ شده : به میزان لازم
● روغن مایع : نصف لیوان
● هل : به میزان لازم
● نمک و فلفل : به میزان لازم

 

دستور پخت ته چین مرغ و بادمجون :

◼️ سینه یا ران مرغ رو (من از سینه مرغ استفاده کردم) با پیاز و نمک و فلفل و‌ زعفرون و زردچوبه بزارین بپزه بعد که پخت مرغ رو ریش ریش کنید و‌ کنار بزارین .
◼️ زرشک رو با کمی کره تفت بدین یه کوچولو بهش شکر اضافه کنید و‌ بعد از تفت کنار بزارین .
◼️ برنج رو آبکش کنید و زنده تر بردارین برای ته چین همیشه باید برنج نسبت به موقع های دیگه زودتر برداشته بشه ،تو این فاصله مواد رو‌ اماده کنید .
◼️ ماست رو در کاسه ای بریزین سپس تخم مرغ رو با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و به ماست اضافه کنید بعد گلاب و‌ زعفرون دم کرده، نمک، فلفل کمی هل و نصف روغن مایع رو اضافه کنید مواد رو باهم مخلوط و هم بزنید تا یه ، دست بشن در آخر برنجی که آبکش کردین اضافه کنید و باهم مخلوط کنید .
◼️ در تابه ای که خط و‌خش نداره مابقی روغن مایع و‌ کره رو بریزین نصفی از برنج رو‌ ریخته و روشو صاف کنید حالا مرغ های ریش شده همراه زرشک تفت داده، بادمجون های سرخ شده و کمی خلال پسته بریزین
و در آخر مابقی برنج ماستی رو اضافه کنید و روشو با پشت قاشق خوب صاف کنید و اجازه بدین با شعله کم دم بکشه .
◼️ بعد از دم کشیدن داخل ظرف مورد نظر برگردونید و با زرشک و خلال پسته تزئین کنین نووووش جونتون

نکات:

◼️ نکته مهم اینکه برنج رو باید زودتر بردارین چون اینکار باعث میشه موقع همزدن برنج له نشه وشکل خوبی داشته باشه .
◼️ نکته بعدی اینکه در ریختن زعفرون دست دلباز باشید چون اینجوری ته چین خوشرنگ تری دارین .
◼️ و یه نکته دیگه اینکه ماست حتما پرچرب غلیظ باشه .
◼️ و نکته آخر اینکه حتما گلاب و زعفرون بریزن که بوی خامی تخم مرغ رو بگیره .

منبع : پیج mary.food.mood