طرز تهیه شاورما مرغ اصل خوشمزه و خانگی

مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ اصل :

🟧 سینه مرغ : 1کیلو

🟧 ماست : 1 قاشق غذاخوری

🟧 فلفل معمولی یا تند: 1 قاشق غذاخوری

🟧 سس کچاپ : 2 قاشق غذاخوری

🟧 روغن : 3 قاشق غذاخوری

🟧 نان ساج سفید یا قهوه ای(یا نان لواش)

🟧 برش های خیار شور سیب زمینی سرخ شد(اختیاری)

ادویه شاورما:

🔴 1/2 قاشق غذاخوری، پودر پیاز، پودر سیر، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، نمک
🔴 آب نصف لیموترش و نصف پوست لیمو
🔴 آب یک چهارم پرتقال با پوست یک چهارم پرتقال

برای سس سیر :

🟨 آب : 2 لیوان
🟨 نشاسته ذرت : 3 قاشق غذاخوری
🟨 حبه سیر : 5 تا 10 (به مقدار دلخواه)
🟨 روغن خوراکی : 1/2 فنجان
🟨 سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
🟨 آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
🟨 نمک، فلفل سیاه:به مقدار کافی

طرز تهیه شاورما مرغ اصل:📝

⬛ ابتدا برای تهیه دیپ سیر، نشاسته را در آب حل کرده و با هم زدن مداوم روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بگذارید کاملا خنک شود.

⬛ سپس با سیر، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید و روغن را کم کم به آن اضافه کنید تا یکدست شود . 

⬛ مرغ را مزه دار می کنیم و بهتر است از شب قبل در مواد بماند.

⬛ روی کاغذ روغنی کمی چرب کنید مرغ پخش کنید و از بالا و پایین به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 200 درجه داخل فر میگذاریم تا مرغ سرخ شود.

⬛ نان را با سس سیر به مقدار زیاد چرب کنید و مرغ و خیارشور را روی آن پخش کنید و بپیچید.

⬛ و روی تابه گریل کنید و حلقه ای برش دهید و سرو کنید.

⬛ توجه داشته باشید که شاورما اصلی شامل سیب زمینی، کاهو یا پیاز نمی شود . نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشفا

 

منبع : پیج khane.ziba2021