طرز تهیه شاورما مرغ اصل خوشمزه و خانگی
مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ اصل :
🟧 سینه مرغ : 1کیلو
🟧 ماست : 1 قاشق غذاخوری
🟧 فلفل معمولی یا تند: 1 قاشق غذاخوری
🟧 سس کچاپ : 2 قاشق غذاخوری
🟧 روغن : 3 قاشق غذاخوری
🟧 نان ساج سفید یا قهوه ای(یا نان لواش)
🟧 برش های خیار شور سیب زمینی سرخ شد(اختیاری)
ادویه شاورما:
🔴 1/2 قاشق غذاخوری، پودر پیاز، پودر سیر، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، نمک
🔴 آب نصف لیموترش و نصف پوست لیمو
🔴 آب یک چهارم پرتقال با پوست یک چهارم پرتقال
برای سس سیر :
🟨 آب : 2 لیوان
🟨 نشاسته ذرت : 3 قاشق غذاخوری
🟨 حبه سیر : 5 تا 10 (به مقدار دلخواه)
🟨 روغن خوراکی : 1/2 فنجان
🟨 سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری
🟨 آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
🟨 نمک، فلفل سیاه:به مقدار کافی
طرز تهیه شاورما مرغ اصل:📝
⬛ ابتدا برای تهیه دیپ سیر، نشاسته را در آب حل کرده و با هم زدن مداوم روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بگذارید کاملا خنک شود.
⬛ سپس با سیر، سس مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید و روغن را کم کم به آن اضافه کنید تا یکدست شود .
⬛ مرغ را مزه دار می کنیم و بهتر است از شب قبل در مواد بماند.
⬛ روی کاغذ روغنی کمی چرب کنید مرغ پخش کنید و از بالا و پایین به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 200 درجه داخل فر میگذاریم تا مرغ سرخ شود.
⬛ نان را با سس سیر به مقدار زیاد چرب کنید و مرغ و خیارشور را روی آن پخش کنید و بپیچید.
⬛ و روی تابه گریل کنید و حلقه ای برش دهید و سرو کنید.
⬛ توجه داشته باشید که شاورما اصلی شامل سیب زمینی، کاهو یا پیاز نمی شود . نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشفا
منبع : پیج khane.ziba2021