طرز تهیه کباب تابه ای خونگی و آبدار
این همون کباب تابه ای معمولیه خودمونه که وقتی یه طرفش سرخ شد برگردونده و یکمی رب گوجه و یه گوجه ی رنده شده با کمی اب مخلوط کنید و روی کباب تابه ای بریزین وصبر کنید سرخ و پخته شه
روشم گوجه بچینید طعمش خیلی خوشمزه میشه دستور کباب تابه ای رو میزارم فقط اخرش مثل همینی که این بالا گفتم رو انجام بدین
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای خونگی - مای پز :
● گوشت چرخ شده : 250 گرم
● پیاز متوسط رنده شده : 2 عدد
● روغن : کمی
● نمک و فلفل: به میزان کافی
● زعفرون : به میزان کافی
● سماق : به میزان کافی
دستور پخت کباب تابه ای خونگی :
⬛ بودن پیاز داخل کباب تابه ای باعث میشه خیلی خیلی خوشمزه بشه پس اول پیاز رورنده ریز می کنیم آب اضافیشو میگیریم در داخل کاسه ی بزرگتر میریزم و با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم کمی نمک، فلفل، زعفرون و سماق میریزیم سپس با دست کمی ورز میدیم مثل اینکه میخوام کباب کوبیده رو ورز بدیم تا چسبناک و منسجم وکاملا یکدست بشه .(میتونین یه ساعتی بزارین یخچال)
⬛ بعد داخل تابه پهن می کنیم و میزاریم رو شعله، قبل از اینکه آب بندازه سریع برش میدیم چون اگه دیر بجنبید گوشت جمع میشه .
⬛ صبر میکنیم آبش خشک شه بعد روغن میریزیم حالا گوجه هامون رو برش میدیم میچینیم روی گوشت (اینطوری خوشمزه تر میشه) وقتی یکمی سرخ شدن حالا گوشتها رو بر میگردونیم تا اون طرفش هم سرخ شه ، درب تابه هنگام پخت بسته باشه . نوش جونتون باشه
نکات :
🔴 اگه کباب های نرمی میخواین میتونین همراه روغن کمی اب اضافه کنید .
🔴 دلیل جمع شدن کباب اینه که چربی گوشتتون زیاده حتی شاید باهاش کتلت هم درست کنید جمع بشن و کوچیک شن اگه نسبت چربی وگوشت اندازه باشه دیگه جمع نمیشه .
🔴 میتونین بهش دو قاشق ارد سوخاری یا ارد گندم یا ارد نخودچی بزنین که باعث میشه گوشت زیاد جمع نشه و وا نره .
🔴 اگر می خواهید کباب تابه ای شما خشک نشود حتما بگذارید کباب با حرارت پایین سرخ شود اگر حرارت زیاد باشد مایه کباب تابه ای آب نمی اندازد و خیلی سریع خشک می شود، اما اگر با حرارت ملایم سرخ
شود مایه کباب تا به ای آب می اندازد و در پایان کباب تابه ای آبدارتری خواهید داشت برای داشتن کباب تابه ای آبدار باید زمان بیشتری برای سرخ کردن کباب بگذارید.
🔴 افزودن ادویه ای مثل پودر سیر کباب تابه ای را بسیار دلچسب تر می کند ریختن پودر سیر بستگی به سلیقه ی شما دارد.
🔴 حتماً بعد از رنده کردن پیاز آب پیازجدا کنید چون اینکار باعث میشه کباب تابه ای تون وا نره .
منبع : پیج mary.food.mood