طرز تهیه کیک پنبه ای پرتقالی سریع وخوشمزه

مواد لازم برای تهیه کیک پنبه ای پرتقالی:

🟧 تخم مرغ :4 عدد
🟧 شکر :1 لیوان
🟧 وانیل:1/4قاشق چایخوری (را در یک کاسه بزرگ بریزید و به مدت 5تا7 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود )
🟧 شیر:1 لیوان
🟧 روغن مایع:1 لیوان
🟧 آب پرتقال تازه:نصف لیوان
🟧 رنده پوست پرتقال
🟧 زردچوبه:1 قاشق چایخوری (اختیاری)
🟧 نشاسته ذرت:1 قاشق غذاخوری
🟧 آرد : 3.5 لیوان (از قبل الک شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید)
🟧 بیکینگ پودر:1قاشق مرباخوری سرپر

طرز تهیه کیک پنبه ای پرتقالی : 📝

⬛ پیمانه ای که استفاده شده: لیوان 250 میلی لیتری(یا لیوان فرانسوی دسته دار یه کم سرخالی )

⬛ ابتدا تخم مرغ و وانیل وشکر راخوب با همزن هم میزنیم تا سفید کشدار بشه و بعد روغن وشیر و اب پرتقال رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد پوست پرتقال رو

اضافه میکنیم و بعداز هم زدن بهش زرد چوبه ونشاسته ذرت اضافه می کنیم وخوب هم میزنیم و بعد اروم اروم ارد را اضافه میکنیم بافت هر آرد متفاوت است.

⬛ 1 قاشق چایخوری جوش شیرین که با اضافه کردن چند قطره آب پرتقال به جوش شیرین فعال می شود و به مواد اضافه کنید و دوباره به مدت 1 دقیقه با سرعت متوسط ​​

هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود و بریزید در قالب چرب شده.

⬛ در قالب ۲۵ سانت با ارتفاع بلند خوبه  می توانید قالب خود را ابتدا چرب کنید و در یخچال بگذارید، سپس کیک خود را درست کنید، این کار باعث میشه که کیک به

راحتی بیرون بیاید.

⬛ در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت حدود 55/60 دقیقه تا پخته شود. وبعد ازخنک شدن نوش جان کنید باعشق آشپزی کنیدعشقا

 

منبع : پیجmasmavi3_mutfakta