طرز تهیه کیک رز سیب مجلسی و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه کیک رز سیب :
🟪 تخم مرغ :2 عدد
🟪 شکر :نصف لیوان
🟪 شیر : نصف لیوان
🟪 روغن مایع : نصف لیوان
🟪 وانیل : 1/4قاشق چایخوری
🟪 بیکینگ پودر:1قاشق مرباخوری پر
🟪 پرتقال : رنده پوست 1 عدد
🟪 آرد :2 لیوان
🟪 سیب :1 عدد برای قرار دادن روی کیک
مواد لازم برای تهیه کرم:
🟨 شیر :2.5 لیوان
🟨 شکر : نصف لیوان
🟨 آرد : 1 قاشق غذاخوری پر
🟨 نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
🟨 تخم مرغ :1 عدد زرده
🟨 وانیل: 1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک رز سیب : 📝
⬛ از لیوان فرانسوی دسته دار یه کم سرخالی استفاده کنید. برای مواد. اول از همه کرم را آماده کنید.
⬛ همه مواد را به جز وانیل را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت متوسط و هم بزنید و وقتی شروع به جوشیدن کرد و کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه
کنید و هم بزنید و بگذارید خنک شود و هر از گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد.
⬛ برای تهیه کیک، تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ وکشدار شود سپس روغن وشیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید، وانیل و رنده پوست پرتقال و
بیکینگ پودر و آرد از قبل الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
⬛ مایه کیکمون رو داخل قالب که کاغذ روغنی انداخته شده بریزید و کرم را داخل قیف بریزید و از وسط خمیر شروع کنید و با فشار دادن به قیف به طرفین دایره بزنید.
⬛ و یک عدد سیب قرمز را به ورقه های خیلی نازک برش بزنید و بین مایه کیک و کرم به شکل گل رز قرار دهید و قالب را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا
کمی قهوه ای رنگ شود، بعد از بیرون آمدن از فر به دلخواه میتونید با پاشیدن پودر قند روی آن سرو کنید. نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا
منبع : پیج_tarfandashpazie_