طرز تهیه قطاب خانگی ساده و خوشمزه بدون فر
مواد لازم برای تهیه قطاب :
🟨 زرده تخم مرغ : ۱عدد
🟨 ماست :نصف لیوان(دسته دار فرانسوی)
🟨 آرد : حدود یک و نیم لیوان
🟨 روغن مایع : ۴قاشق غذاخوری
🟨 بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری
🟨 مغزگردو و بادام : ۱۰۰گرم
🟨 پودرقند: ۲قاشق غذاخوری
🟨 پودرهل: ۱قاشق چای خوری
🟨 پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
🟨 گلاب: ۱قاشق غذاخوری
طرز تهیه قطاب :📝
⬛ ابتدا برای درست کردن خمیرمون ماست و زرده تخم مرغو با هم مخلوط میکنیم بعد بهش بکینگ پودر و روغنو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
⬛ وقتی کاملا باهم مخلوط شدن آرد الک شده رو تو دو سه مرحله بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جاییکه خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم و به دستمون نچسبه.
⬛ روشو میپوشونیم و تو محیط نیم ساعت بهش استراحت میدیم.
⬛ تو این فاصله مغزیجاتمونو با پودر قند،پودرهل و پودر دارچین داخل غذاساز میریزیم تا خوب ریز بشن بعد بهش یه قاشق گلاب میزنیم خوب با گلاب مخلوطشون میکنیم تا
مثل یه خمیر سفت بشه اگر گلاب بیشتر باشه باعث ترَکِ شیرینی میشه.
⬛ خمیرو باوردنه بازش میکنیم تا تقریبا نازک بشه بعد قالب گرد میزنیم و از مغزیجاتمون وسطش میذاریم و میبندیمش.
⬛ میذاریم روغنمون داغ بشه بعد حرارتشو کم میکنیم و قطابا رو داخلش سرخ میکنیم.قطاب باید داخل روغن شناور باشه و وقتی طلایی شدن از روغن درمیاریم و میذاریم
تا ولرم بشن.
⬛بعد داخل پودرقند میغلطونیم و تو ظرف سرومون میچینیم.با پودر پسته و غنچه گل محمدی تزئینش میکنیم.
⬛ اینم از قطاب خونگی ترد و خوشمزمون که کنار چایی خیلی میچسبه.نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا
منبع : پیج ashpazi.foodspy