طرز تهیه شیرینی دادلی شیرینی عید بدون فر نیم ساعته

مواد لازم برای تهیه شیرینی دادلی :

🟧 کره: ۵۰‌گرم
🟧 روغن صاف قنادی یا جامد: ۴۰ گرم
🟧 پودر قند :۴٠ گرم
🟧 آرد نخودچی : ۴۰‌گرم
🟧 آرد قنادی: ۱۲۰ گرم
🟧 زرده تخم مرغ: ۱ عدد
🟧 وانیل: سر قاشق چایی خوری

طرز تهیه شیرینی دادلی :📝

⬛ ابتدا کره، روغن صاف قنادی و پودر قند الک شده رو با یک قاشق و بعد از پنج دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا کرم‌رنگ‌ و پفکی‌بشه.‌ اواسط کار دورگیری انجام‌بشه.

⬛ در مرحله بعدی زرده تخم‌مرغ و وانیل رو اضافه کرده و سه دقیقه دیگه با دور تند همزن میزنیم.

⬛ در مرحله آخر هم آردهای الک شده رو اضافه کرده با لیسک یا سر انگشت هم‌می‌زنیم تا یه خمیر منسجم‌ به دست بیاد. بیش از حد هم نزنید به روغن میفته و خمیر

خراب میشه.

⬛ توپک‌های ۱۲ تا ۱۵ گرمی درست کرده وسطش رو سوراخ می‌کنیم و بعد می‌پزیم. و بعد از اینکه کاملاً خنک‌شد با هرچیزی ک دوست داشتین تزیین کنین.

⬛ برای وسطش از ژله بریلو یا مارمالاد می‌تونین استفاده کنین.

⬛ برای پخت بدون فر کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کنین نوار دورش رو خارج کنین، روی شعله ملایم شعله‌پخش کن قرار میدیم‌و در تابه رو روش میذاریم ب مدت یه ربع.

⬛ برای پخت با فرکف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینی‌ها رو داخلش چیده و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه

قرار میدیم.

⬛ زیر شیرینی‌ها طلایی شود کافیه و پخته.بعد از خنک‌شدن، بهش دست بزنین وگرنه خشک‌میشه و تزیین کنین. نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا

 

منبع : پیج saeede_karimi70