طرز تهیه قرابیه ترد و خوشمزه مناسب پذیرایی عید بدون تخم مرغ

عشقا من امدم با شیرینی قرابیه ترد و خوشمزه مناسب پذیرایی عید اندازه ای که پایین نوشتم رو براتون با لیوان دسته داره فرانسه هم دقیق اینجا میگم و اندازه‌ی لیوان 200 میلی(چهار پنجم لیوان دسته‌دار فرانسه) اندازه ی استکان 125 میلی(نصف لیوان دسته‌دار فرانسه)

مواد لازم برای تهیه قرابیه :

🟥 کره یا مارگارین :250 گرم
🟥 نشاسته‌ی ذرت :1 لیوان
🟥 پودر شکر :1 لیوان
🟥 بیکینگ پودر:1 پاکت 10 گرمی (یک قاشق غذاخوری)
🟥 کاکائو :3 قاشق غذاخوری
🟥 روغن مایع :نصف استکان
🟥 وانیل شکری :1 پاکت 5 گرمی
🟥 سرکه‌ی سیب :1 قاشق غذاخوری
🟥 آرد :حدود 3 لیوان
🟥 برای تزیین : شکلات تلخ ، شکلات سفید ، پودر پسته

طرز تهیه قرابیه :📝

⬛ ابتدا همه مواد به جز آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را مخلوط کنیدخوب که همه ی مواد رو مخلوط کردین بیکینگ پودر و آرد را هم اضافه کنید.

⬛ تا خمیر نرمی که کمی چسبندگی دارد تهیه شود (خمیر را با کف دست زیاد ورز ندهید) خمیر را دو قسمت کنید به یک قسمت دو سه قاشق کاکائو اضافه کنید و مخلوط

کنید و به یک قسمت دو قاشق آرد اضافه کنید.

⬛ به دلخواه خمیر را شکل داده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید و در فری که روی 170 درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی شیرینی‌ها بپزید.

⬛ بعد از خنک شدن قرابیه‌ها با شکلاتی که به روش بنماری آب شده و پودر پسته پسته تزئین کنید. نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا

 

منبع : پیج cake_deser_online