طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی آسان و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیرینی آردی نارگیلی :
🟧 آرد سفید :۲۵۰ گرم
🟧 روغن جامد: ۷۵ گرم
🟧 روغن صاف: ۷۵ گرم
🟧 پودر قند :۱۷۰ گرم
🟧 پودر نارگیل :۱۲۵ گرم
🟧 وانیل : در صورت دلخواه ۱/۴ قاشق چایی خوری
طرز تهیه شیرینی آردی نارگیلی :📝
⬛ ابتدا روغن جامد و روغن صاف و پودر قند را با همزم برقی به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا کرم رنگ و روشن شود.
⬛ آرد سفید را اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم تا منسجم شود بعد پودر نارگیل را اضافه کرده ورز میدهیم تا منسجم شود .(اگه پودر نارگیل تون درشته کمی
آسیاب کنید)
⬛ خمیر را در کیسه فریز قرار داده با وردنه به قطر یک سانت باز کرده و نیم الی یک ساعت در یخچال استراحت دهید.(برای اینکه کاتر زدن راحت تر باشه خمیر را در یخچال
قرار میدهیم)
⬛ کف سینی را میتوان فقط با کمی روغن جامد چرب کرد یا کاغذ روغنی انداخت.
⬛ کاتر دلخواه را در آرد برنج گذاشته سپس آرداضافه را بگیرید و کاتر بزنید.
⬛ خمیر کاتر زده را با کمی فاصله در سینی قرار دهید و با پودر نارگیل رنگی یا شکر رنگی یا مغز پسته تزیین کنید.(طبق عکس)
⬛ سینی را در فر گرم ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.دقت کنید رو و اطراف شیرینی تغییر رنگ ندهد پس با توجه به فرتون دما را تنظیم کنید.
⬛ فر برقی دمای ۱۴۵ الی ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه. و بذارید خنک شود و بعد نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا
نکات :
🔴 برای تهیه اون حتما نصف روغن صاف و نصف روغن جامد خونگی استفاده کنیم.(من از لادن آبی استفاده کردم)
🔴 پودر نارگیل رو کمی آسیاب کنید. پودر قند را حتما الک کنید.
🔴 پس از اینکه کاملا آرد و روغن منسجم شد پودر نارگیل اضافه کنید که با ورز دادن زیاد به روغن نیفته دمای فر هم خیلی مهمه اگه شیرینی به مدت طولانی در فر بمونه.
هم رنگ عوض میکنه و هم سفت میشه .دمای فر زیاد باشه شیرینی هم ترک میخوره.
🔴 بعد از پخت تا دوساعت اصلا به شیرینی دست نزنید چون پودر میشه حتما
منبع : پیچ feryal_rr