طرز تهیه شیرینی نان برنجی نکته به نکته

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان برنجی :

🟨 روغن جامد :۱۲۵ گرم ( یا مخلوطی از روغن جامد و کره دوغ گرفته)
🟨 پودر قند :۸۰ گرم
🟨 پودر هل :۱/۲ قاشق چایی خوری
🟨 زرده تخم مرغ :۱ عدد
🟨 گلاب :۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
🟨 آرد برنج :۲۵۰ گرم (حتما از الک حریر یا از حریر رد کنید.)
🟨 زعفران :دم کرده غلیظ ۱ قاشق چایی خوری (جهت برنجی زعفرانی)

طرز تهیه شیرینی نان برنجی :📝

⬛ ابتدا روغن جامد و پودر قند را یکی دو دقیقه با همزن برقی خوب هم میزنیم.

⬛ بعد زرده و پودر هل را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم.

⬛ بعد گلاب را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم.(اگه بخوایم برنجی زعفرانی درس کنیم تو همین مرحله زعفران را اضافه میکنیم)

⬛ آرد برنج را افزوده و هم میزنیم تا خمیر جمع شود.(در همین مرحله خمیر نرم و لطیفه) خمیر را در کیسه فریزر قرار داده به مدت حداقل ۱۲ ساعت در دمای محیط

استراحت میدهیم.

⬛ اغلب خمیربعد از استراحت حالت خشک و پودری میشود در این مرحله میتوان خمیر را از چرخ گوشت رد کرد تا نرم و لطیف شود.(من یکبار از چرخ گوشت رد کردم)

⬛ به دلخواه میتوان گلوله ای از خمیر برداشت با دست گرد کرد و روی آن را مهر زد.

⬛ یا اینکه خمیر را لای کیسه فریزر قرار داد و با وردنه به قطر نیم سانت باز کرد و کاتر دلخواه زد.

⬛ ابتدا مهر را به آرد برنج بزنید ،به مهر ضربه بزنید تا آرد اضافه گرفته شود بعد خمیر را مهر کنید.سپس دور خمیر مهر شده را کاتر گرد بزنید .

⬛ خمیر کاتر زده را درسینی (روی کاغذ روغنی) با فاصله قرار داده با زعفران دم کرده غلیظ و تخم خرفه به دلخواه تزیین کنید.

⬛ سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید.

⬛ فر برقی دمای ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه.

⬛تا خنک شدن کامل شیرینی به آنها دست نزنید چون پودر میشن. و نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا

نکات :

🔴 حتما از آرد برنج مرغوب استفاده کنید. آرد برنج را از حریر یا الک خیلی ریز(حریر) رد کنید .

🔴 حتما از روغن جامد استفاده کنید.اگر از کره استفاده کردید حتما دوغ کره را از قبل بگیرید .

🔴 برای گرفتن دوغ کره ،کره را در قابلمه رویی یا استیل قرار داده با حرارت کم اجازه دهید ذوب شود وبا حرارت کم بجوشد تا ناخالصیهای کره ته نشین شود (من کف روی

کره را هم گرفتم ) بعد از اینکه کمی خنک شد از الک خیلی ریز رد کنید و دریخچال قرار دهید.

🔴 گلاب اضافی به خورد خمیر ندهید چون باعث خشک شدن شیرینی میشود. 

 

منبع:پیج feryal_rr