طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی - مای پز :
● سبزی معطر ( گشنیز،جعفری،برگ سیر تازه.پونه(اوجی) ۴۰۰ گرم
● پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
● گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
● رب انار ۱ قاشق سوپخوری
● نمک و ادویه به میزان لازم
● فلفل قرمز چرخ شده مقداری
● تخم انار ۲ق غ
● زرشک ۲ق غ
● آلوچه جنگلی خشک ۱۰تا دونه
دستور پخت مرغ شکم پر مازندرانی :
مرغ و از چند ساعت قبل با پیاز خلال شده نمک و ادویه پاپریکا پودرسیر کمی زعفران میزنیم و میزاریم تو یخچال بهتره از شب قبل مرغ وتو مواد بخوابونیم بعد خلال های پیاز و کاملا جدا میکنیم
پیاز رنده شده را تفت می دهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم، آلوچه و دونه انار ترش و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم، رب انار را اضافه می کنیم و بعد گردو را اضافه می کنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و با خلال فیکس میکنیم یا با نخ و سوزن میدوزیم مرغ را درون روغن سرخ کرده و نصف لیوان آب میریزیم و روی حرارت ملایم تا خوب پخته شود آبش که خشک شد دوباره نصف لیوان آب میریزیم تا مرغ کاملا پخته بشه (اگر یهو مقدار زیادی آب بریزیم طعم مرغ اصلا خوب نمیشه)
منبع : پیج reyhoon_golii