طرز تهیه کوکی مارمالاد فندقی بایک عدد تخم مرغ
عشقای من از لیوان فرانسوی دسته دار یه کم سرخالی استفاده کنید. هم با مارمالاد و هم با سس شکلاتی فوقالعادس
موادلازم برای تهیه کوکی مارمالاد فندقی :
🟪 مارگارین : 250 در دمای اتاق
🟪 تخم مرغ : 1 عدد
🟪 پودر قند : 1 لیوان
🟪 روغن مایع : نصف استکان (کمی کمتر از نصف لیوان )
🟪 نشاسته : 2 قاشق غذاخوری سر پر
🟪 بیکینگ پودر : 1 بسته 10گرمی (یا 1قاشق مرباخوری )
🟪 وانیل : 1 بسته 5گرمی (یا1/4قاشق چایخوری)
🟪 سرکه : 1 قاشق مرباخوری
🟪 آرد : 5 لیوان (بافت آردها مثل هم نیستند، لیوان آخر را با احتیاط استفاده کنید)
🟪 برای رویه: مارمالاد زردآلو یا هلو، فندق، 80 گرم شکلات، پسته یا هر هر مغزیجات که دوست دارید.
طرز تهیه کوکی مارمالاد فندقی:📝
⬛ وقتی مارگارین به دمای محیط رسید داخل کاسه کمی هم بزنید سپس همه مواد به جز آرد را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید، آرد را کم کم وبا کنترل اضافه کنید و ورز
دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد (آرد زیاد اضافه نکنید چون خمیر خشک می شود).
⬛خمیر را با استفاده از سرماسوره کوکی کاترپیلار با فشار انگشت یک چوب بلند درست کنید و دو سر آن را به آرامی به هم وصل کنید و یک تکه کوچک خمیر را وسط آن
قرار دهید و یک فندق بزارید. چند پایپ بلند هم درست کنید و یا به هر شکل دوست داشتید و بچینید.
⬛در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کمی تغییر رنگ دهند. (حدود 15 تا20 دقیقه )از فر خارج کرده و بزارید خنک
شود و در آخر مارمالاد را روی آن بمالید و روی بقیه را با شکلات آب شده و بادام زمینی تزئین کنید و سرو کنید.نوشجان باعشق آشپزی کنید عشقا
منبع : پیج _tarfandashpazie_