طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی با گوشت

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت :

🟧 گوشت راسته (بی استخوان) گوسفند : ۳۰۰ گرم
🟧 برنج ایرانی : ۳ پیمانه
🟧 لوبیا سبز پاک شده : ۳۰۰ گرم
🟧 رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری سر پر
🟧 پیاز متوسط : ۱ عدد
🟧 گوجه فرنگی : نیم کیلو
🟧 نمک و فلفل زردچوبه : به میزان لازم
🟧 کره یا روغن حیوانی : به میزان کافی
🟧 زعفران دم کرده : به میزان لازم
🟧 ادویه های لازم برای طعم و عطر بهتر شامل : گل سرخ، فلفل سیاه، پودر دارچین، جوزهندی از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت : 📝

⬛ ابتدا لوبیا رو با نمک و آب میذاریم بپزه و بعد آبکش میکنیم.

⬛ حالا پیاز رو نگینی خرد و سرخ میکنیم و گوشت خرد شده رو اضافه میکنیم و همراه با نمک و زردچوبه و فلفل تفت میدیم، بعد از اینکه گوشت کمی رنگش تغییر کرد لوبیا رو

⬛ هم اضافه میکنیم به همراه گوشت تفت میدیم تا سرخ بشن.

⬛ سپس رب گوجه و گوجه هایی رو که پوره کردیم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا اب گوجه کشیده بشه و بعد بهش دو لیوان آب اضافه میکنیم به مدت یک ساعت زمان

میدیم تا گوشت و لوبیا بپزه.

⬛ برنج رو بصورت کته ای با کمی نمک و روغن میراریم تا آب برنج تموم بشه.

⬛ سیب زمینی رو بهمراه روغن و زعفران ته قابلمه میچینیم، حالا برنجی که آبش بخار شده رو با مایه لوبیا و گوشت و همینطور زعفران و ادویه ها ( گل سرخ ، فلفل سیاه،

دارچین، جوزهندی ) لا به لای برنج میریزیم و میذاریم دم بکشه.

⬛ بعد از یکساعت لوبیا پلو کته ای خوشمزه مون حاضره با سالاد شیرازی نوش جان کنییید باعشق آشپزی کنیدعشقا

 

منبع : پیج leyli_sweet_home