طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی :
🟪 تخم مرغ : سفیده ی ۱۲۵ گرم
🟪 شکر : ۲۵۰ گرم (دوبرابر سفیده)
🟪 پودر نارگیل تازه : ۱۲۰ گرم
🟪 روغن مایع : ۷۵ گرم
🟪 وانیل : نصف قاشق چایی خوری
🟪 آبلیمو : نصف قاشق چایی خوری
طرز تهیه شیرینی نارگیلی :📝
⬛ اول شکر و پودر نارگیل رو باهم ترکیب کردم بعد نصف سفیده تخم مرغ و نصف روغن رو اضافه و مخلوط کردم بعد دو بار از چرخ گوشت رد کردم میتونید از غذا ساز
گوشتکوب برقی یا ... استفاده کنید اینکار کیفیت شیرینی رو خوب میکنه.
⬛ بعد گذاشتم روی حرارت خیلی خیلی کم و مرتب هم زدم تا شکر حل بشه کمی از مواد رو بین دو انگشت لمس کردم تا متوجه بشم.
⬛ سه الی چهار دقیقه زمان برد بعد مابقی سفیده و روغن به همراه وانیل و آبلیمو رو اضافه کردم و مرتب هم زدمتا داغ بخوره و مرتب دمای اون رو چک کردم.
⬛ انگشتم رو به مواد میزدم همینکه داغ شد و داغیش طوری بود که انگشتم رو نسوزوند و قابل تحمل بود از شعله برداشتم و گذاشتم خوب خنک بشه.
⬛ بعد ریختم تو قیف نوکش رو قیچی زدم و با فاصله تو سینی قیف زدم دستمم کمی چرب کردم قله ای روی شیرینی هارو صاف کردم.
⬛ و گذاشتم تو فر تا بپزه و خوش رنگ بشه در فر با دمای ۱۷۰ درجه به همین سادگی دوستانم این شیرینی رو بدون فر با فر دستساز هم میتونید بپزید و تفاوتش تو این
میشه که رنگش در این حد تغییر نمیکنه و ترک دار نمیشه روش و مثل همیشه نوش جان باعشق آشپزی کنیدعشقا.
نکات :
🔴 این شیرینی خیلی راحت و آسونه فقط باید مواد و موقع داغ درست انجام بدین باید مرتب هم بزنید و مخلوط کنید تا حرارت درست بهش برسه و نسوزه با شعله خیلی
کم باید تفت بخوره تا جایی که مواد داغ بشه یعنی وقتی انگشتتان را به مواد زدید گرماش چطوری باشه که دستتون نسوزه و قابل تحمل باشه و بذارید کنار خوب خنک بشه
و بعد هم بزنید اگر مواد شعله اش زیاد باشه ممکنه سفیده ها بپزه یا زود داغ بشه و شیرینی بی کیفیت بشه و اصلا مواد نباید به نقطه ی جوش برسه و بجوشه.
🔴 اگر میخواین شیرینی خوب بپزید از من برای این شیرینی پیمانه نخواین چون حساسه و پیمانه خطا زیاد مثلا ممکنه این مقدار سفیده با چهار تخم مرغ بشه یا مثل من
سه تا و نصفی چون سایزشون متفاوته.
منبع : پیج ashpazi.sahar