طرز تهیه شیرینی گردویی بازاری و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی :
🟠 کیک اسفنجی ( تاکید میشه) : 120 گرم
🟠 سفیده تخم مرغ : 90 گرم
🟠 مغز گردو : 100 گرم
🟠 روغن مایع : 50 گرم
🟠 شکر : 200 گرم (میتونید پودر قند هم بجاش به همین مقدار بریزید)
🟠 وانیل :یک چهارم قاشق چایی خوری
🟠 پودر دارچین : نصف قاشق چایی خوری ( اختیاری)
🟠 بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایی خوری
🟠 سرکه سفید یا انگور : 1 قاشق سوپ خوری
🟠 اگر کیکتون ساده بود 1 قاشق مربا خوری پر پودر کاکائو
طرز تهیه شیرینی گردویی : 📝
⬛ یه نکته کوچیک اینکه هم با چرخ گوشت میشه هم با غذاساز برای مخلوط کردن.
⬛ اول کیک و نصف سفیده تخم مرغ وگردو و شکررو سه بار از چرخ گوشت رد کنید بعد مواد چرخ کرده رو با مابقی سفیده و روغن مایع و وانیل و دارچین رو اضافه کرده و تو
قابلمه ریخته .
⬛و مثل نارگیلی با شعله کم مدام هم بزنید تا مواد داغ بخوره به طوری که به مواد انگشت بزنید تا چند ثانیه بتونید نگه دارید فقط نباید در حد خیلی داغ باشه که سفیده به
مرحله پخت برسه.
⬛در آخر سرکه رو اضافه کرده و مخلوط که شد خاموش کنید و اجازه بدید کامل خنک بشه.
⬛ موقع پخت بکینگ پودر رو اضافه کنید و فر روروی۱۸۰ درجه گرم کنید کف سینی کاغذ روغنی گذاشته و کمی چرب کنید.
⬛ مواد رو توی قیف ریخته با ماسوره گرد ساده یا بدون ماسوره (سرقیف بریده بشه) با کمی فاصله قیف بزنید.
⬛ این شیرینی رو مثل نارگیلی که بدون فر پخته بودم میشه روی کار پخت فقط تنها تفاوتش این میشه که روش حالت ترکدار نمیشه.
منبع : پیچ ashpazi.sahar