طرز تهیه شیرینی اشکی سریع و خوشمزه بدون فر

 عشقا این شیرینی هم‌بافرهم بدون فر به راحتی میتونید درست کنید توضیحش هم‌میزارم این شیرینی اصلا خشک و بیسکوییتی نیست به شرط اینکه دمای پخت زیاد نباشه و شیرینی رو ورز ندیدتا به روغن بیافته همین

مواد لازم برای تهیه شیرینی اشکی :

🟡 آرد : ۱۷۰ تا ۲۰۰ گرم‌ ( ۲۰۰ گرم حدود یک و نیم پیمانه اس)
🟡 پودر قند : ۴۰ گرم‌
🟡 کره :۱۰۰ گرم
🟡 تخم مرغ : ۱ عدد زرده
🟡 وانیل : یک چهارم قاشق چایی خوری

طرز تهیه شیرینی اشکی :📝

⬛ کره به دمای محیط برسه با همزن بزنید باز بشه پودر قند رو روش الک‌کنید ک دو دقیقه بزنید.

⬛ بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه بزنید تا پوک و روشن بشه .

⬛ در آخر ارد رو تو چند مرحله الک‌کنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید ممکنه سه قاشق آرد اضافه بیاد تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم باشه و شکننده نباشه من همون

۱۷۰‌گرم ریختم آخر با چهار انگشت میتونید خمیر و جمع کنید.

⬛ بعد تو دستتون گرد و لوله ای کنید و در اخر به شکل نعل دربیارید یا تهشو فیکس کنید اشکی بشه هر دو شیرینی یکی هستن و بچینید توی سینی.

⬛ سایز شیرینی ها دلبخواه هست.

⬛ برای پخت بدون فر یه قابلمه انتخاب کنید که اون سینی یا هر ظرفی توش می‌خواین قرار بدید جا بشه یه رینگ یا حتی قالب کوچیک کف دیگ قرار بدید.

⬛ به عنوان پایه سرش دمکنی بزارید و روی شعله متوسط قرار بدید و ده دقیقه قبل محیط توش رو‌گرم کنید شیرینی هایی که آماده کردید و کف ظرف چیدید رو بزارید توی

دیگ و اجازه بدید تا بپزه بعد بیست دقیقه چک کنید همین که زیرش طلایی شد خوبه بعد به دلخواه تزیین کنید.

⬛ برای فر از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید به مدت یک ربع در آخر به دلخوا با شکلات و مغزی جات تزیین کنید.نوش جان با عشق آشپزی کنیدعشقا

 

منبع : پیج ashpazi.sahar