طرز تهیه شیرینی اشکی سریع و خوشمزه بدون فر
عشقا این شیرینی همبافرهم بدون فر به راحتی میتونید درست کنید توضیحش هممیزارم این شیرینی اصلا خشک و بیسکوییتی نیست به شرط اینکه دمای پخت زیاد نباشه و شیرینی رو ورز ندیدتا به روغن بیافته همین
مواد لازم برای تهیه شیرینی اشکی :
🟡 آرد : ۱۷۰ تا ۲۰۰ گرم ( ۲۰۰ گرم حدود یک و نیم پیمانه اس)
🟡 پودر قند : ۴۰ گرم
🟡 کره :۱۰۰ گرم
🟡 تخم مرغ : ۱ عدد زرده
🟡 وانیل : یک چهارم قاشق چایی خوری
طرز تهیه شیرینی اشکی :📝
⬛ کره به دمای محیط برسه با همزن بزنید باز بشه پودر قند رو روش الککنید ک دو دقیقه بزنید.
⬛ بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه بزنید تا پوک و روشن بشه .
⬛ در آخر ارد رو تو چند مرحله الککنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید ممکنه سه قاشق آرد اضافه بیاد تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم باشه و شکننده نباشه من همون
۱۷۰گرم ریختم آخر با چهار انگشت میتونید خمیر و جمع کنید.
⬛ بعد تو دستتون گرد و لوله ای کنید و در اخر به شکل نعل دربیارید یا تهشو فیکس کنید اشکی بشه هر دو شیرینی یکی هستن و بچینید توی سینی.
⬛ سایز شیرینی ها دلبخواه هست.
⬛ برای پخت بدون فر یه قابلمه انتخاب کنید که اون سینی یا هر ظرفی توش میخواین قرار بدید جا بشه یه رینگ یا حتی قالب کوچیک کف دیگ قرار بدید.
⬛ به عنوان پایه سرش دمکنی بزارید و روی شعله متوسط قرار بدید و ده دقیقه قبل محیط توش روگرم کنید شیرینی هایی که آماده کردید و کف ظرف چیدید رو بزارید توی
دیگ و اجازه بدید تا بپزه بعد بیست دقیقه چک کنید همین که زیرش طلایی شد خوبه بعد به دلخواه تزیین کنید.
⬛ برای فر از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید به مدت یک ربع در آخر به دلخوا با شکلات و مغزی جات تزیین کنید.نوش جان با عشق آشپزی کنیدعشقا
منبع : پیج ashpazi.sahar