طرز تهیه شیرینی قندی آسون و راحت برای عید

شیرینی قندی خیلی خوشمزه و سنتی و ترده که با چند قلم ساده درست میشه به راحتی و تو فر دست‌ساز و تابه هم میشه درست کرد

مواد لازم برای تهیه شیرینی قندی :

🟨 آرد شیرینی یا گندم : 200گرم (حدودا یک ونیم پیمانه)
🟨 روغن جامد : 120 گرم (نصف پیمانه )
🟨 پودر قند :120 گرم (دوسوم پیمانه )
🟨 پودر هل : 1 قاشق مرباخوری
🟨 بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
🟨 پودر کاکائو زعفرون و کنجد و خرفه : به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی قندی :📝

⬛ ابتدا روغن جامد و پودر قند و هل دو دقیقه با همزن زده تا پوک بشه و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده در دو مرحله اضافه و با کمک انگشتای دست مخلوط بشه.

⬛ تا خمیر لطیف به دست بیاد حالا اگر مثل من سه رنگ دوست داشتید به سه قسمت تقسیم کنید به یکی دو قاشق مربا خوری پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید .

⬛ به یکی رنگ زعفرون و اون یکی ساده در نهایت از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و تو دست گرد کنید.

⬛ و بچینید کف سینی فر و با چاقو بعلاوه بندازید رو و با خرفه و کنجد تزیین کنید یا هرچیزی که دارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١۶٠ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

⬛ وقتی از فر خارج کردین کمی صبر کنید خنک بشه بعد از سینی فر جدا کنید و بعد نوش جان کنید باعشق آشپزی کنید عشقا

 

منبع : پیجashpazi.sahar