طرزتهیه کیک خیس پرتقالی بدون شیر

مواد لازم برای تهیه کیک خیس پرتقالی :

🟠 تخم مرغ : 4 عدد
🟠 شکر : 1 لیوان
🟠 کره : 125 گرم آب شده
🟠 آب پرتقال : 1 لیوان
🟠 پرتقال : پوست رنده شده 2 عدد (قسمت سفید پوست رنده نشود)
🟠 بکینگ پودر : 1 پاکت (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
🟠 آرد : 3 لیوان

سس روی کیک :

🟧 پرتقال : 1 لیوان آب و پوست رنده شده همان پرتقال
🟧 شکر : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی :📝

⬛ ابتدا شکر ، آب پرتقال و پوست رنده شده را داخل قابلمه بریزید و به اندازه ای که شکر حل شود گرم کنید(نجوشد) وبزارید کنار تاخنک شود.

⬛ کیک با سس پرتقالی خیس میشود شما میتوانید کیک را بدون سس آماده کنید و خیس نکنید.

⬛ تخم مرغ و شکر را داخل کاسه گودی بریزید و تا وقتی که تخم مرغ کف کند با همزن برقی خوب هم بزنید. کره آب شده(گرم نباشد) و آب پرتقال را اضافه کنید.

⬛ و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب کیک را با کره چرب کنید و آرد بپاشید.

⬛ مایه کیک را داخل قالب بریزید چند بار قالب را به زمین بزنید تا حباب های هوا خارج شود و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 50_45 دقیقه بپزید.

⬛ (با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید) وقتی کیک پخت از فر بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد از قالب بیرون آورید کنترل کنید و مجدد داخل قالب بذارید.

⬛ و سس پرتقالی سرد را روی کیک بریزید و بعد از سرد شدن سرو کنید. نوش جان باعشق آشپزی کنید عشقا

 

منیع: پیجturkyemekler