طرز تهیه شیرینی مشهدی خونگی و خوشمزه برای عید

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی :

🔴 آرد : 300تا 330 گرم

🔴 پودرقند : 70گرم

🔴کره : 50 گرم

🔴روغن جامد : 90گرم

🔴 شیر : 2 قاشق غذاخوری خوری

🔴 شربت بار : 2 قاشق غذاخوری خوری (مخلوط دو قاشق شکر و یک چهارم پیمانه آب و دوقاشق گلاب و در صورت داشتن کمی زعفرون برا خوشرنگ شدن شیرینی

میزاریم رو گاز تا کاملا غلیظ بشه)

🔴 وانیل : نصف قاشق چایی خوری

🔴 زرده ی تخم مرغ:1 عدد

طرز تهیه شیرینی مشهدی : 📝

⬛ آردو سه بار الک و کنار میزاریم کره و پودر قندو تا پنج دقیقه هم میزنیم تا سفید و سبک بشه و بعد تخم مرغ و شربت بارو هم میزنیم در حد مخلوط شدن.

⬛ حالا شیر و وانیل در حد مخلوط شدن چندقاشق از آردو نگه میداریم بقیه ی آردو تو سه مرحله اضافه میکنیم و با دور خیلی کند همزن میزنیم درحدی که مخلوط بشه.

⬛ تو این مرحله موادتون گوله گوله میشه همزنو کنار بزارید و با نوک انگشتتون شروع کنید موادو جمع کنید.

⬛ و اگه حس کردین خیلی چسبندس اون چندقاشق آردو اضافه کنید حواستون باشه زیادم آرد اضافه نکنیداصلا خمیرو ورز ندین چون شیرینیتون سفت میشه.

⬛ درحدی که یک دست بشه اونم با نوک انگشت حالا خمیرو بزارید تو کیسه فریز و 8تا 20ساعت تو یخچال بزارید تا استراحت کنه.

⬛ هرچی بیشتر بهتراینکار باعث کیفیت بهتر شیرینی بعد پخت میشه بهتره خمیر موقع قالب زدن سرد باشه.

⬛ چون راحت تر قالب میخوره اگه دیدید خمیرتون منسجم نیست و تیکه تیکه میشه نگران نباشید چون سرده اونجوریه یکم با دست بهش حالت بدین درس میشه.

⬛ اما اصلا ورزش ندین بعد استراحت خمیرو رو کاغذ روغنی یا کیسه فریز پهن کنیدبه قطر نیم سانت هرمدلی که دوس دارین قالب بزنید و انتقالش بدین به سینی فر.

⬛ که کفش کاغذ روغنی انداختین معمولا وسط نصف شیرینی هارو ی قالب کوچیکتر میزنیم تا وسطش مربا یا مارمالاد بریزیم.

⬛ اگه دوس ندارین میتونین همینجوری ساده هم باشه فرو از پونزده دقیقه قبل رو 160میزاریم تا گرم بشه سینی شیرینی رو میزاریم تو فر گرم شده.

⬛ طبقه ی وسط به مدت 10تا 15دقیقه این شیرینی هیچ تغییر رنگی نداره فقط یکم زیرش طلایی بشه کافیه ی.

⬛ نشونه ی دیگه پختن اینه که وقتی روشو دست میزنید حالت پفی که داره پایین نره میتونین در فرو باز کنید و نگاه کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.

⬛ بعد پخت میزاریم شیرینی کاملا خنک بشه بعد روی شیرینی ها رو هر جور که دوست داشتین تزیین میکنیم. نوش جان باعشق آشپزی کنید عشقا

⬛ برای تزیین مارمالاد یا شهد مربا...پودرپسته و پودر بادام و خلال بادوم و شکلات چیپسی و شکلات رنده شده و کنجد و ترافل و خلاصه هرچی دم دستتون بود میشه.

 

منبع : پیج @aida_babaee