طرز تهیه پاستا با سس قارچ بدون مرغ و گوشت 

آموزش امروزموون پاستا با یه سس خیلییی خوشمزس که نیاز به گوشت و مرغ نداره و درعین حال طعمش بینظییییره اگر دنبال یه غذای جدید و خوشمزه هستید حتما بهتون پیشنهاد میکنم امتحانش کنید👌

مواد لازم برای تهیه  سس قارچ :

🟡 قارچ : 300 گرم یا 11 عدد متوسط
🟡 پیاز : نصف نگینی ریز خرد شده
🟡 سیر : رنده شده 2 تا 3 حبه
🟡 آب گوشت غلیظ (یا عصاره گوشت) یک لیوان
🟡 خامه : 1 قاشق غذاخوری
🟡 آرد یا نشاسته ذرت : 1 قاش غذاخوری
🟡 جعفری : ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
🟡 پاپریکا، پودر سیر ،نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
🟡 پنیر پارمزان : به دلخواه

طرز تهیه سس قارچ :📝

⬛ داخل تابه کمی کره میریزیم و پیازهارو تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه تقریبا 5 دقیقه،سپس سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و 1 دقیقه دیگه همراه پیاز تفت میدیم. 

⬛ قارچهایی که ورقه ای خرد کردیم هم اضافه میکنیم و 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم تا آب قارچ کمی کشیده بشه، حالا آرد رو میریزیم و کمی تفت میدیم.

⬛ تا بوی خامی آرد گرفته بشه، سپس آب غلیظ گوشت رو به تدریج (در چند نوبت) به سس اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم که آرد گلوله نشه .

⬛ و سس کاملا یکدست بشه نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر رو اضافه و شعله رو کامل ملایم میکنیم و در تابه رو میذاریم تا سس به غلظت خوبی برسه.

⬛ در همین فاصله که سس آماده میشه میریم سراغ آماده کردن پاستاداخل قابلمه کمی آب میریزیم و روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد.
⬛ کمی نمک و یه قاشق روغن به آب اضافه میکنیم، بعد از اینکه آب به جوش اومد پاستاهارو میریزیم و اجازه میدیم پاستا نرم و پخته بشه.

⬛ در قابلمه حتما باز باشه بعد از آماده شدن آبکش میکنیم.

⬛ بعد از آماده شدنِ سس، یه قاشق خامه که به دمای محیط رسیده به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم و بلافاصله سس که یکنواخت شد شعله رو خاموش میکنیم .

⬛ در انتها پاستا رو که آبکش کردیم داخل تابه میریزیم و یکی دو دقیقه همراه یه قاشق روغن تفت میدیم تا گرم بشه و سس قارچ رو بهش اضافه میکنیم و سرو میکنیم.

⬛ برای تزیین میتونید کمی جعفری خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده روی پاستا بریزید، طعمش محشر میشه.نوش جان با عشق آشپزی کنید عشقا

 

منبع : پیجkhane.ziba2021