طرزتهیه سینه مرغ با سس قارچ خامه ای
مواد لازم برای تهیه سینه مرغ با سس قارچ خامه ای :
🟧 سینه مرغ : 3 تکه
🟧 قارچ : 200 گرم
🟧 خامه : 200 میلی لیتر (یا مخلوط شیر و خامه)
🟧 پنیر خامه ای : 1 قاشق غذا خوری (اختیاری)
🟧 پیاز : 1 عدد
🟧 سس سویا : 1 قاشق غذا خوری (اختیاری)
🟧 کره یا روغن : به میزان لازم
🟧 نمک،فلفل سیاه و ادویه : به مقدار لازم
طرزتهیه سینه مرغ با سس قارچ خامه ای :📝
⬛ ابتدا با چاقو چند برش روی سینه های مرغ ایجاد کنید،بعد مرغ ها را با نمک و ادویه دلخواه مزه دار کنید و در ماهیتابه با روغن یا کره دو طرف انها را سرخ کرده.
⬛ و از تابه خارج کنیدسپس در همان ماهیتابه پیاز و قارچ ها را تفت دهید،پیازو قارچ کمی سبک که شدن بعد خامه یا (مخلوط شیر و خامه) و پنیر خامه ای و در صورت
تمایل سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید.
⬛ وقتی سس شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید و مرغ ها را به ماهیتابه برگردانید بزاید مواد به خورده مرغ بره و بعد چند دقیقه حرارت را خاموش کرده و گرم سرو کنید.نوش جان با عشق
آشپزی کنید عشقا
منبع : پیج khane.ziba2021