طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پر فست فودی
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری شکم پر:
● گوشت چرخ کرده : 455 گرم
● آرد سوخاری : 150 گرم
● تخم مرغ : 5 عدد
● نمک : 1 قاشق چایخوری
● فلفل : 1/2 قاشق چای خوری
● پودر پیاز : 1 قاشق چایخوری
● پنیر چدار : 115 گرم
● پیاز سفید : 1 عدد بزرگ
● آرد : 125 گرم
دستور پخت پیاز سوخاری شکم پر:
◼️ ابتدا داخل کاسه، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر پیاز را ریخته و خوب با هم مخلوط کنید
◼️ پیاز را شسته و پوست پیاز را از آن جدا کنید.
◼️ سپس آن را به شکل افقی روی تخته قرار دهید. به طوری که سر و ته پیاز در چپ و راست باشند.
◼️ سپس آن را به حلقه هایی به ضخامت ۱ سانتی متر برش دهید. حلقه های پیاز را از هم جدا کنید.
◼️ یک قاشق از مخلوط گوشت را برداشته و آن را داخل یکی از حلقه های پیاز بریزید. سپس آن را فشار دهید تا فرم قالب پیاز را بگیرد.
◼️ پنیر چدار ورقه ای را به شکل مربع برش دهید؛ یک برش از آن را روی گوشت قرار داده و روی آن را با مقدار دیگری از گوشت بپوشانید.
◼️ گوشت را داخل پیاز فشار دهید تا کاملا فرم بگیرد. سایر حلقه های پیاز را نیز به همین روش از مخلوط گوشت پر کنید.
◼️ آرد، تخم مرغ هم زده و پودر سوخاری (یا آرد سوخاری) را در ۳ کاسه ی جداگانه بریزید.
◼️ حلقه های پیاز پر شده را ابتدا به آرد آغشته کنید و آن را تکان دهید تا اضافه ی آرد از روی آن بریزد، سپس پیازهای آغشته به آرد را داخل مخلوط تخم مرغ هم زده شده نیز بغلتانید.
◼️ اکنون پیازها را داخل کاسه ی آرد سوخاری انداخته و به آن آغشته کنید. این روند را دو بار تکرار کنید.
◼️ داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
◼️ پیازهای شکم پر را دانه دانه داخل روغن داغ بیندازید و هر کدام را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند.
◼️ پس از سرخ شدن پیازهای سوخاری شکم پر، آن ها را از داخل روغن داغ بیرون آورده و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
◼️ پیاز سوخاری شکم پر را به همراه سس دلخواه تان سرو کنید.
🟢 پیشنهاد: اگر میخوایین پیاز سوخاری شکم پر رو تزیین کنید میتونید مقداری جعفری تازه خرد شده روی پیازها بریزید / پیازها را ضخیم برش بدین تا کاملا دور تا دور گوشت رو احاطه کند..
یک پیاز متوسط رو از عرض به سه قسمت مساوی تقسیم کنید / هنگام سرخ کردن پیازهای سوخاری شکم پر هر چند ثانیه پیازهای در حال سرخ شدن را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای آن سرخ شود / میتونید به دلخواه خودتون از ادویه جات دیگر نظیر پودر سیر برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنید..
🟡🟪🟡🟪 نظرات شما آشپزباشی گل برام مهمه؛ پس منو از نظراتت محروم نکن 🟪🟡🟪🟡