طرز تهیه پاستا پنیری آسان و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پاستا پنیری :

🟧 پاستا : 250 گرم (نصف بسته)
🟧 سس گوجه فرنگی : 300 میلی لیتر
🟧 پیاز : 1 عدد
🟧 سیر : 3-4 حبه
🟧 پنیر خامه ای : 1 قاشق غذاخوری
🟧 آب : 100 میلی لیتر
🟧 شکر : 1 قاشق چایخوری
🟧 نمک،فلفل سیاه،پودر فلفل قرمز،آویشن طبق ذائقه
🟧 پنیر پیتزا : رنده شده و تکه ای موزارلا به میزان دلخواه

طرز تهیه پاستای پنیری :📝

⬛ ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،3 قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای مناسب گرم کنید،پیاز خرد شده را اضافه کرده.

⬛ و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید،سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر سیر بلند شود بعد پوره گوجه فرنگی را بریزید.

⬛ شکر را اضافه کنید و 2-3 دقیقه بپزید و هم بزنید،سپس ادویه ها و پنیر خامه ای را اضافه کنیداگر سس خیلی غلیظ شد 100 میلی لیتر آب گرم اضافه کنید.

⬛  و بعد از چند دقیقه پاستا ابکش شده و 2 قاشق غذا خوری پنیر رنده شده را بریزید،مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

⬛ پاستا را کف ظرف پخت بریزید یک لایه پنیر گذاشته و باقی پاستا را بریزید و دوباره پنیر بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15 دقیقه قرار

دهید تا پنیر آب شود،و بعد نوش جان کنید با عشق آشپزی کنید عشقا

 

منبع : پیج @ikosun_mutfagi