طرز تهیه پاستا با سس خامه ای باپنیر
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس خامه ای :
🟧 پاستا صدفی : 300 گرم (شلز.از هر پاستا شکلدار دیگه ای میتونین استفاده کنید)
🟧 روغن زیتون : 2 قاشق چایخوری
🟧 گوشت گوساله چرخکرده : 200_300 گرم
🟧 کره : 2 قاشق غذاخوری
🟧 پیاز : 1 عدد کوچک ریز خرد شده
🟧 سیر : 3 حبه رنده شده
🟧 آرد : 2 قاشق غذاخوری
🟧 آب گوشت آماده : 1 لیوان (یا مخلوط آب جوش و استاک گوشت)
🟧 گوجه : 1 لیوان پوره
🟧 خامه صبحانه : 1/2 لیوان
🟧 ادویه ایتالیایی : 2 قاشق چایخوری یا (مخلوط آویشن،اورگانو،ریحان و گشنیز خشک شده)
🟧 پنیر چدار : 1 لیوان رنده شده(اختیاری)
🟧 نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه
طرز تهیه پاستا با سس خامه ای : 📝
⬛ ابتدا پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید، همزمان در یک ماهیتابه روغن را بریزید و پیاز،سیر را با گوشت تفت دهید تا تغییر رنگ دهید.
⬛ حدود 7 دقیقه ،سپس ادویه را اضافه کنید هم بزنید و با قاشق مواد گوشتی را یک طرف ماهیتابه جمع کنید،طرف دیگر ماهیتابه کره را بریزید.
⬛ وقتی گرم شد آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود یادتون نره که حتما خامی آرد روبگیرین سپس آبگوشت و پوره ی گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم
بزنید تا مواد کامل با هم مخلوط شود.
⬛ نمک و ادویه ایتالیایی را اضافه کنید و اجازه دهید سس گوشت رو حرارت بجوشد تا سس غلیظ شود سپس حرارت را کم کنید و خامه را اضافه کنید.
⬛ و هم بزنید و بعد از چند دقیقه پاستا آبکش شده را اضافه کرده و به آرامی با سس مخلوط کنید تا پاستای ما له نشود و در آخر در صورت تمایل پنیر پارمسان یا
چدار رنده شده اضافه کنید.
⬛ و بعد از یک دقیقه حرارت را خاموش کرده و گرم سرو کنید،نوش جون با عشق آشپزی کنید عشقا
منبع : پیج rabbitandwolves