طرز تهیه کیک ماسالا با سس ماسالا با نشاسته

من اومدم با کیک ماسالای فوق العاده عالی و خوش عطر و خوش طعم و خوش بافت انقدر ترکیبش با سس ماسالا عالیه که حد نداره😋

مواد لازم برای تهیه کیک ماسالا :

🟪 آرد : 250 گرم
🟪 تخم مرغ : 4 عدد
🟪 شیر : 1 لیوان
🟪 شکر : 1 لیوان
🟪 روغن : 1 لیوان
🟪 بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
🟪 وانیل : 1 چهارم قاشق چایخوری
🟪 پودر ماسالا : 75 گرم
🟪 پودر دارچین : 1 قاشق غذاخوری
🟪 گردو در صورت تمایل مقداری
🟪 نمک : 1 پنس

طرزتهیه کیک ماسالا :📝

⬛ ابتدا آرد، بیکینگ پودر، نمک رو باهم مخلوط و سه بار الک‌کنید بزارید کنار.
⬛ شیر و ماسالا و دارچین رو باهم مخلوط و روی حرارت گرم کنید تا حل بشه.
⬛ فر رو روشن کنید و‌ روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.
⬛ تخم مرغ ها رو با‌همزن بزنین تا از لختگی در بیاد.
⬛ وانیل و شکر رو اضافه و هشت دقیقه با همزم هم بزنین.
⬛ روغن رو اضافه و حدودا ۳۰ ثانیه با همزن هم بزنین.
⬛ حالا مخلوط شیر و ماسالا رو اضافه و ۳۰ ثانیه هم بزنین.
⬛ مخلوط ارد و بیکینگ پودر رو در سه مرحله اضافه و‌با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید و آروم هم بزنید.
⬛ در صورت تمایل گردو رو با کمی ارد مخلوط کنید و به مواد کیک اضافه کنید.
⬛ مواد کیک رو داخل قالب چرب و ارد پاشی شده بریزین(من همیشه با ارده قالبم رو چرب میکنم نیازی به ارد پاشی هم نداره)
⬛ قالب رو داخل فر با مدت ۴۵ دقیقه قرار بدین.
⬛ بعد از این تایم چک‌کنید یا خلال چوبی تست کنید اگر به خلال مواد کیک نچسبید از فر خارج کنید.

موادلازم برای تهیه سس ماسالا :

🟪 شیر : یک و‌نیم لیوان
🟪 خامه صبحانه : 200 گرم
🟪 نشاسته ذرت یا نشاسته گندم : 4 قاشق غذاخوری (من مخلوط هر دوش رو استفاده کردم)
🟪 شکر : 2 قاشق غذاخوری سرپر
🟪 پودر ماسالا : 1 قاشق غذاخوری
🟪 وانیل : نوک قاشق چای خوری

طرزتهیه سس ماسالا :

⬛ اول شیر و‌نشاسته ها رو‌باهم مخلوط و‌هم بزنین تا نشاسته باز بشه.
⬛ حالا باقی مواد رو اضافه کنید روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه.
⬛ همونطور گرم بریزین روی کیک ، روش پودر دارچین الک کنید و با خلال پسته یا هرچیزی که دوست دارین تزیین کنید.نوش جون باعشق آشپزی کنید عشقا

 

منبع : پیج mary.food.mood