طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی
بچه ها من امدم با یه دستور خفن دیگه یکیش کمه حتما دوتا ظرف ازش درست کنید از من گفتن بودا، چون یه ظرفش رو همونجا دم فر داغ داغ میخورید 🤩
مواد لازم برای تهیه تاکو مرغ مکزیکی :
🟥 سینه مرغ : نصف 1 عدد
🟥 نان لواش : 1 بسته(من نان سحر استفاده کردم)
🟥 فلفل دلمه رنگی مجموعا : 1 عدد
🟥 قارچ :1 بسته کوچک
🟥 پیاز:1 عدد متوسط
🟥 پنیر پیتزا : 1 لیوان
🟥 خامه صبحانه : 100 گرم
🟥 ادویه ها : پاپریکا فلفل(سیاه یا قرمز تند) پودرسیر آویشن و نمک
🟥 شیر : نصف استکان
🟥 جعفری : چند شاخه
طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی :📝
⬛ ابتدا فلفل دلمه ها و پیاز و سینه مرغ را اندازه های مربع خورد کنید ؛ و به ترتیب مرغ را تفت دهید بعد که کمی تف دادین بهش پیاز های نگینی شده رو اضافه میکینم و به همین ترتیب قارچ رو اضافه کرد و بعد فافل دلمه ای رنگی رو اضافه میکینم سپس ادویه ها را اضافه کنید.
⬛ پس از آن خامه را با شیر رقیق کرده و حرارت را خاموش کنید و به مواد اضافه کنیدو کنار بگذارید تا سرد شوند.
⬛ نانها را برش دهید و از مواد داخل نانها را پرکنید و در پیرکس بچینید من نان ها به صورت دایره به همراه قالب برش زدم مثل عکسی که می بینید چیدم احتیاج به چرب کردن هم ندارد.
⬛ پنیر پیتزا بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه با شعله پایین ١٠ -١۵ دقیقه در حد آب شدن پنیر بگذارید و اگر تمایل داشتید که رویه آن هم طلایی شود ٢ دقیقه شعله گریل را روشن کنید.
⬛ امیدوارم شما هم درست کنید و مثل من عاشق طعم بینظیرش بشید. نوش جان باعشق غذا درست کنید عشقا
منبع : پیج fingerfood_jelovira