طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری با بافت براونی طور
اینجا مای پز: برش کیک شکلاتی ببرم بزارم تو بشقاب تقدیمتون کنم چون این کیک حاوی پنیر خامه ایه که یه بافت براونی طور و یه طعم فوق العاده بینظیر بهش داده👌👌
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی :
🟩 شکر : ٢۵٠ گرم (١و١/۴پیمانه)
🟩 آرد : ٢۵٠ گرم(٢پیمانه)
🟩 پودر کاکائو مرغوب : ٢۵ گرم(٢-٣ق س)
🟩 پودر نسکافه مرغوب : ١-٢ق س
🟩 روغن مایع : ١٠٠ گرم(نصف پیمانه یکم کمتر)
🟩 شیر : ١١٠ گرم (شیر نصف پیمانه یکم کمتر)
🟩 تخم مرغ : ۴ عدد
🟩 پنیر خامه ای : ١۶٠ گرم
🟩 بکینگ پودر : ٢ قاشق چایخوری
🟩 وانیل : ١/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی :
⬛ پنیر خامه ای باید ١ ساعت تو دمای محیط باشه آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید.
⬛ تخم مرغها و شکر و وانیل رو سه چهار دقیقه با دور تند همزن بزنید پودر نسکافه رو توی دو قاشق آب جوش حل کنید و به تخم مرغها اضافه کنید.
⬛ پنیر رو با پشت قاشق نرم کنید و آرام آرام به مایه اضافه کنید بعد هم شیر و بعد هم روغن رو اضافه کنید.
⬛ ودر آخر هم مواد آردی رو اضافه کنید بریزید داخل قالبی به قطر ٢٣-٢۵ بره داخل فر 🔥از پیش گرم شده با دمای ١٨٠ به مدت ۴٠-۴۵ دقیقه.
⬛ خوب تا کیک تو فره میریم سراغ درست کردن یه گاناش خوب و درست وحسابی.
مواد لازم برای تهیه گاناش :
خامه صبحانه : ١۵٠ گرم
شکلات : ١٢٠ گرم
طرزتهیه گاناش :
⬛ در مورد گاناش اگه دقت کنید و با حوصله بالا سرش وایسین که خامه نجوشه یه گاناش درست و حسابی و براق میتونید داشته باشید پس براش حوصله به خرج بدین که نتیجه کار عالی بشه.😍
⬛ احتیاج داریم به خامه صبحانه و شکلات که به نظر من از این شکلاتهای بسته بندی شده سوپری بخرید گاناش با کیفیت تر میشه تا شکلاتهای تخته ای .
⬛ خامه رو تو یه ظرف رو حرارت ملایم بزارید و بالا سرش وایسین شکلات رو هم با چاقو ریز خورد کنید .
⬛ وقتی خامه شروع کرد به ریز جوش زدن از دور ظرف یکبار هم بزنید و بزارید بازم دور ظرف شروع کنه به ریز جوش زدن بلافاصله خاموش کنید شکلاتهای رو اضافه کنید.
⬛ یکبار هم بزنید وده دقیقه بزارید همونجوری بمونه و بعد هم بزنید و قابل استفاده است .
⬛ اگه موقع استفاده گاناش کمی سفت بود در خدمت یکی دو قاشق آب یا شیر بریزید(آب بهتره شیر رنگ گاناش رو روشن میکنه) تا کمی روان بشه و بریزید روی کیک سرد شده و از لحظه هاتون لذت ببرید.
منبع : پیج fingerfood_jelovira