طرز تهیه نان نوتلا ستاره ای خوشمزه راحت
مواد لازم برای تهیه نان نوتلا ستاره ای :
✔️ آرد : 4000 -420 گرم (3 لیوان)
✔️ شیر سرد : 200گرم (1 لیوان)
✔️ تخم مرغ : 1 عدد
✔️ نمک : نوک قاشق چایخوری
✔️ وانیل : نصف قاشق چایخوری
✔️ پودر خمیر مایه : 6 گرم (1 قاشق غذاخوری )
✔️ کره : 50 گرم
✔️ شکر : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان نوتلا ستاره ای :📝
⬛ همه مواد به دمای محیط باید باشند شیر رو کمی گرم کنیدو کره را به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید تا کره از هم باز شود و سپس در ظرف گودی بریزید.
⬛ تخم مرغ و شکر و وانیل را اضافه کنیدو با همزن دستی هم بزنید.
⬛ مایخ خمیر را اضافه کنید و هم بزنید.
⬛ نمک را به آرد اضافه کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و با دست حدود یک ربع یا با دستگاه حدود ٨-١٠ دقیقه بسته به قدرت دستگاه هم بزنید.
⬛ ممکن است با توجه به جنس آرد کمی از آرد اضافه بیایید.
⬛ سپس روی آن را پوشانده در جای نسبتا گرمی در محیط آشپزخانه قرار دهید تا یک الی یک ساعت و نیم.
⬛ پس از این مدت خمیر را کمی ورزدادن و به چهار قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را ج تکانه چانه کنید.
⬛ هر چانه را به قطر حدودا ٢۵ باز کنید و روی آنرا شکلات نوتلا بمالید .
⬛ پس از اتمام شکل دادن خمیر روی آن را بپوشانید و مجددا به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
⬛ برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر را هم بزنید و روی خمیر بزنید و سپس در فر از پیش گرم شده با دمای ١٩٠ درجه برای حدودا ٢٠ دقیقه قرار دهید.
⬛ نان را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد و بعد نوش جان کنید.
منبع : پیج fingerfood_jelovira