طرز تهیه مرغ ناردون به روش اصیل گیلانی در مای پز
مرغ ناردون یکی از غذاهای خوشمزه شمالی هستش که با عطر و مزه خوب انار مَلَستر و لذیذ تر خواهد شد در ادامه قصد دارم طرز تهیه مرغ ناردون اصیل شمالی رو باهاتون به اشتراک بذارم، اگر سوالی در مورد تهیه این غذا داشتید تو کامنتها از من بپرسین ..
مواد لازم برای تهیه مرغ ناردون گیلانی:
● مرغ: 3 تکه بزرگ
● آب انار طبیعی: 1 ونیم پیمانه
● انار: 1 عدد
● رب انار: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
● پیاز: 1 عدد
● سیر: 3 حبه بزرگ
● رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
● زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
دستور پخت مرغ ناردونی گیلانی:
● برای شروع مرغها رو به زردچوبه، نمک و فلفل آغشته کنید تا مزهدار بشن.
سپس مرغها رو توی تابه با روغن و کره سرخ کنید.
بعد از این که مرغها سرخ شدن، از تابه خارجشون کنید و پیازهایی رو که نگینی ریز خرد کردهاید به تابه اضافه کنید.
پیازها رو تا جایی که کاملا طلایٔی بشن، تفت بدید.
● سیرها رو له یا رنده کنید و بعد از طلایٔی شدن پیاز به تابه اضافه کنید.
بعد از این که سیر کمی تفت خورد و عطرش بلند شد، رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و سیر، پیاز و رب گوجه فرنگی رو با هم کمی تفت بدید.
سپس رب انار رو اضافه کنید.
در طول این مدت حرارت رو زیاد نکنید چرا که رب انار اصلا نیازی به تفت دادن نداره و حرارت بالا باعث خراب شدن طعمش میشه.
● پس از اضافه کردن رب انار، بلافاصله آب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا به جوش بیاد..
بعد از جوش آمدن باید میزان نمک، ترشی و شیرینی خورش رو تنظیم کنید..
در صورتی که رب انار شما خیلی ترش بود یا مایل بودید طعم خورش ملس باشه، میتونید کمی شکر به خورش اضافه کنید تا طعم متعادلتری داشته باشه..
بعد از تنظیم ترشی خورش، مرغ سرخ شده رو بهش اضافه کنید..
مرغها رو به آرامی داخل تابه بچینید تا آب خورش دور مرغ ها رو بگیره..
● درب تابه رو ببندید و اجازه بدید مرغها توی سس برای دو تا سه ساعت با حرارت ملایم بپزن و خورش جا بیفته..
در حین پخت، مرغها رو برگردونید تا همه جاشون به سس آغشته بشه..
قبل از سرو انار رو که از قبل دانه کردهاید به خورش اضافه و بعد از ربع ساعت شعله گاز رو خاموش کنید..
دقت کنید که دانههای انار نباید بیشتر از ربع ساعت حرارت ببینن، در غیر این صورت رنگ قرمز زیباشون رو از دست میدن و سفید میشن..
منبع : پیج reyhoon_golii