طرز تهیه کیک انار با پوست پرتقال
مواد لازم برای تهیه کیک انار :
🟧 آرد : 110 گرم
🟧 نشاسه ذرت : 20 گرم اگه نداشتید همین مقدار به ارد اضافه کنید
🟧 تخم مرغ درشت : 3 عدد
🟧 روغن مایع : 1/3 پیمانه
🟧 شکر : 1/2 پیمانه
🟧 بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری استاندارد
🟧 وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
🟧 رنده پوست پرتقال : 1 قاشق سوپخوری
🟧 انار دانه شده : 1/2 پیمانه
🟧 مغز پسته خرد شده : 1/4 پیمانه ( در صورت تمایل اضافه کنید و قابله حذفه)
طرز تهیه کیک انار :📝
⬛ برای درست کردن کیک انار خوشمزه با بافت عالی و نرم ابتدا پرتقال را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم. در ادامه پوست پرتقال را به صورت ریز رنده می
کنیم، سپس انار را از وسط نصف می کنیم و دانه های آن را خارج می کنیم.
⬛ اول فر رو با دمای 180 از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف و اطراف قالب مورد نظر رو چرب و ارد پاشی کنید کنار بزارید قالب من لوف 22 در 12 سانت بود.
⬛ تخم مرغها رو به همراه وانیل و شکر 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجم بگیره بعد پوست پرتقال و روغن رو اضافه کنید 30 ثانیه هم بزنید ارد رو اضافه کنید.
⬛ 30 ثانیه هم بزنید همزن خاموش کنید و دانه انار و پسته رو اضافه کنید و با لیسک و فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید مواد رو داخل قالب بریزید.
⬛ و اگر دوست داشتید دو قاشق از دانه انار و پسته رو نگهدارید و روی کیک بپاشید در فر گرم به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که با سیخ چوبی چک کردید و تمیز خارج بشه بپزید روی توری خنک کنید.
⬛ و هر جوری که دوست دارید تزیین کنید و یا ساده میل کنید من از ترکیب 1/2 پیمانه پودر قند الک شده و 3 قاشق سوپخوری اب پرتقال تازه و 1 قاشق سوپخوری رنده پوست پرتقال استفاده کردم.
⬛ این مواد رو با هم به مدت 5 دقیقه با همزن زدم وقتی یکدست شد بعد از خنک شدن کیک ریختم روش اگر شل بود یکم پودر قند اضافه کنید و اگر سفت بود مقداری اب
پرتقال تا به غلطت دلخواه برسه که بشه رو کیک رو کاور کرد.
منبع : پیج rahelehsafari