طرز تهیه نان چاودار بدون شیر
سلام به دوستای گل خودم امروزم دستور نان چاودار 🍞🥨🥖🥯🫓🥐 داشتیم برای علاقمندان
مواد لازم برای تهیه نان چاودار :
🟦 آرد : 500 گرم
🟦 نمک : 7 گرم
🟦 شکر : 5 گرم
🟦 مایه خمیر : 6 گرم
🟦 عصاره مالت : 3 گرم
🟦 ایزی روگن : 7 گرم
🟦 بهبود دهنده اس ۵۰۰ : 5 گرم
🟦 کره : 15 گرم
🟦 آب : 250 میل
طرز تهیه نان چاودار :📝
⬛ ابتدا تمام مواد خشک رو داخل ظرف میریزیم و با هم زن دستی⭕ حداقل ۱ دقیقه کامل خوب مواد رو مخلوط و زیر و رو کنید .
⬛ که خیلی مهمه وقتی هم کاسه رو زیر دستگاه تنظیم کردید روشن کنید تا مواد با هم خوب مخلوط بشن بعد آب رو اضافه کنید البته تا جایی که خمیر جمع بشه و بعد از
۳ دقیقه کره رو هم اضافه کنید.
⬛ و ورز بدید تا یه خمیر صاف و یکدستی بدست بیارید (اگر مایل بودید میتونید مغز های مختلف در این مرحله توی خمیر بریزید) خمیر رو در همان کاسه ولی پوشیده به
مدت ۱۰ دقیقه استراحت میدیم.
⬛ و بعد به چونه های دلخواه تقسیم میکنیم من ۱ چونه ۴۰۰ گرمی گرفتم و بقیه رو هم نصف کردم که دو تا کوچیک تر شد چونه ها رو هم ده دقیقه استراحت میدیم .
⬛ و بعد از ده دقیقه یکی یکی باز میکنیم مثل رول کردن باگت میبندیم و برای مدل دادن بهش فشار دست رو در اطراف بیشتر وارد میکنیم تا سر خمیر باریکتر بشه .
⬛ دقت کنید درز نان باید زیر قرار بگیره و میگذاریم برای استراحت پایانی به مدت ۴۵ دقیقه حتما وقتی خمیر ها رو داخل فر میزارید یه کاسه آب جوش برای ده دقیقه داخل
فر بمونه.
⬛ اگر دوست داشتید قبل از آخرین استراحت کمی روش و چرب کنید و مغزیجات بپاشید و قبل از فر آب اسپری کنید یا بعد از استراحت پایانی آرد الک کنید.
⬛ بعد از استراحت پایانی و کاغذ رو حتما چرب کنید و در نهایت در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه بستگی به دمای فر و اندازه چونه هاتون داره پخت کنید و نوش جان.
نکات :
🔴 پودر روگن رو بیشتر نریزین چون نونتون تلخ میشه .
🔴 روگن یه پودر قهوه ای رنگ هستش که تقریبا بوی قهوه میده شما میتونین آن را از لوازم قنادی تهیه کنید.
🔴 در ضمن به یاد داشته باشید که کالری این نان بسیار کم می باشد .
منبع : پیج bakewithsaraj