طرز تهیه کیک سیب و داچین با نشاسته ذرت 

موادلازم برای تهیه کیک سیب و دارچین :

🟧 سیب : 1 عدد
🟧 آرد : 1/5 لیوان
🟧 نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری (با آرد جایگزین شه یعنی از آرد دو قاشق کم کنید جاش نشاسته ذرت بریزین )
🟧 شکر : 3/4 لیوان
🟧 نمک : 1 پنس
🟧 روغن مایع : 1/4 لیوان
🟧 کره : 1/4 لیوان (آب شده در دمای محیط)
🟧 ماست : 1/2 لیوان
🟧 تخم مرغ : 2 عدد
🟧 بکینگ‌پودر : 2 قاشق مرباخوری
🟧 وانیل : کمی
🟧 دارچین : 1 قاشق غذاخوری
🟧 پودر قند : 2 قاشق غذاخوری
🟧 پودر نارگیل : 2 قاشق غذاخوری

طرزتهیه کیک سیب و دارچین :

⬛ ابتدا سیب را پوست بکنید و برش حلقه ای بزنید (من مقداریشو مکعبی خرد کردم) سپس با پودر دارچین ‌و پودر قند مخلوط کنید تا خوب آغشته بشه .
⬛ آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و‌نمک رو باهم الک کنید و بزارین کنار. 
⬛ تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با دور تند همزن حسابی هم بزنین تا رنگش روشن بشه .
⬛ حالا روغن مایع رو اضافه و حدودا سی ثانیه با همزن هم بزنین .(میتونین از مخلوط روغن مایع و کره استفاده کنید)
⬛ سپس ماست رو اضافه و مجدد هم بزنید حالا پودر نارگیل رو اضافه و یه دور هم بزنین .
⬛ مخلوط آرد + بیکینگ پودر + نشاسته ذرت و‌نمک را که سه بار الک‌کردیم کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. (خیلی کم هم بزنید)
⬛ سپس کمی از این مواد رو داخل قالب مافین یا قالب بزرگی ریخته بعد یه حلقه سیب و دارچین رو روش میزاریم و بعد مجدد روی سیب مقداری از مایه ی کیک بریزید
در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه بزارید.
⬛ چون درجه فرها با هم فرق میکنه بعد از بیست دقیقه با خلال چک کنید.

نکات :

🔴 اگه داخل قالب بزرگ تر میزارید مدت زمان پخت حدودا تا ۴۰ -۴۵ دقیقه به اتمام میرسه. 

🔴 بعد از اینکه خنک شد روش پودر قند بپاشید.

🔴 نشاسته ذرت قابل حذف هست دلیل استفاده اون اینکه باعث میشه کیک سیب بافت بهتری داشته باشه و شبیه کیک های بازاری بشه. 

 

منبع : پیج mary.food.mood