طرز تهیه مرغ کنتاکی خونگی نکته به نکته
من اومدم با یه پست خرچ و خورچی😍😋این مرغ کنتاکی خیلی خوشمزه و ترد رو اولین فرصت درست کنید
موادلازم برای تهیه مرغ کنتاکی :
🟩 ساق رون مرغ : 5 عدد
🟩 پیاز : 2 عدد درشت
🟩 تخم مرغ : 1 عدد
🟩 شیر : نصف لیوان
🟩 آرد سوخاری یا ارد گندم : به میزان لازم
🟩 پودر سوخاری : به میزان لازم
🟩 نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه مرغ کنتاکی :
⬛ در ابتدا برای تهیه مرغ کنتاکی پوست مرغ را کاملا جدا کنید و تکههای مرغ را با دقت بشویید .
⬛ اول ساق رون ها رو با پیاز و نمک و فلفل وکمی اب گذاشتم بیست دقیقه ای بپزه و بعد از پخت از اب خارج کردم تا خنک بشه. (من ادویه کاجون هم بهش میزنم)
⬛ تخم مرغ رو با چنگال هم زدم تا باز بشه نصف لیوان همشیر اضافه کردم .
⬛ ساق مرغ ها رو اول داخل تخم مرغ غلطوندم بعد داخل ارد سوخاری (یا گندم) غلطوندم مجدد داخل تخم مرغ و در اخر پودر سوخاری غلطوندم .
⬛ همه ی ساق ها رو به این صورت سوخاری کردم .
⬛ هم میتونین تو این مرحله بزارین داخل یخچال یکساعتی بمونه هممیتونین همون لحظه داخل روغن داغ سرخ کنید .
⬛ بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای قرار بدین .کنارش سیب زمینی سرخ کنید و اگه سبزیجات داشتین بخار پز یا سرخ کنید.
⬛ من گل کلم ها روخرد کردم و شستم بعد داخل اب و نمک در حال جوش ریختم پنج دقیقه جوشید و داخل اب سرد ابکش کردم .
⬛ بعد داخل روغن با ادویه دلخواه سرخ کردم سیب زمینی هارو هم به همین روش سرخ کردم.
⬛ اگه ارد سوخاری نداشتین میتونین از ارد معمولی استفاده کنید و ارد رو با کمی نمک وفلفل و زردچوبه اویشن و پودر سیر مخلوط ومزه دار کنید .
نکات :
🔴 برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد از آرد سوخاری خوب استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.
🔴 اگه مرغتون کوچیکه مدت زمان کمتری طول میکشه واسه پخت همون ۱۵ دقیقه کافیه اما اگه تیکه های مرغ درشت بود بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه .
منبع : پیج mary.food.mood