طرز تهیه همبرگر خونگی خوشمزه با شیر
🙌😍من اومدم با یه رسپی خوشمزه یه همبرگر خونگی بسیار لذیذ😍
موادلازم برای طرز تهیه همبرگر خونگی :
🟨 گوشت : چرخ شده 400گرم
🟨 پیاز : 2 عدد رنده شده (اب اضافی پیاز رو حسابی بگیرین نیازی به چلونده شدن حسابی نداره)
🟨 نمک، فلفل سیاه: به مقدار کافی
🟨 ادویه همبرگر : 1 قاشق غذاخوری
🟨 آرد سوخاری : 2 قاشق غذاخوری
🟨 شیر : حدودا 6 قاشق غذاخوری
🟨 پودر سیر یا سیر رند شده به میزان لازم
🟨 پنیر ورقه ای : 3عدد (اختیاری)
طرزتهیه همبرگر خونگی :
⬛ اول دو قاشق ارد سوخاری رو با حدودا شش قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید باید یه خمیر نرمی دربیاد اگه نیاز بود میتونین کمی دیگه شیر اضافه کنی .
⬛ اگه ارد سوخاری نداشتین میتونین یک سوم نون همبرگر یا نون باگت رو خرد کنید وشیر رو بهش اضافه کنید و کاملا نون هارو له کنید تا خمیری شکل بشه .
⬛ پیاز رنده شده، گوشت چرخ شده، پودرسیر یا سیر رنده شده نمک، فلفل سیاه، ادویه همبرگر وخمیری که درست کردین رو مخلوط کنید و حسابی ورز بدین ورز دادن زیاد باعث میشه همبرگر وا نره .
⬛ حالا از مواد گوشتی داخل قالب همبرگر بریزین من از در دبه ی ماست استفاده کردم .
⬛ یه کیسه فریزر داخلش گذاشتم مواد گوشتی رو ریختم و سطحش روصاف کردم ارتفاع همبرگر رو نه خیلی پهن بگیرین نه خیلی نازک . (میتونین همه ی گوشت رو پهن کنید و با وردنه صاف کنید و قالب بزنین هرجوری که راحتین)
⬛ وقتی همه ی همبرگرها اماده شدن حدودا نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین .
⬛ بعد داخل روغن دو طرفش رو کاملا سرخ کنید تا بپزه وقتی پخته شد یه ورق پنیر بزارین روش .(در صورت دلخواه😋)
⬛ نونهمبرگر رو اماده کنید روش کمی سس سالسا بریزین اگه نداشتین سس کچاپ بریزین .
⬛ کاهو ، خیارشور، گوجه، پیاز حلقه شده بهترین هستن برای داخل ساندویچ هاتون .
نکات :
🔴 اگر دوست دارین که همبرگر کاملا آبدار باشه، باید به مدت ۶ دقیقه سرخ کنیم. اما اگر بخواهیم همبرگر نیمه آبدار داشته باشیم باید به مدت ۸ دقیقه همبرگر را سرخ کنیم و برای داشتن همبرگر خشک و بدون آب باید آنرا به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنیم.
🔴 بهترین روش پخت همبرگر استفاده از صفحه گریل است با گریل کردن همبرگر آب آن سریع خشک نمی شود و به همین خاطر همبرگر جمع نمی شود.
منبع : پیج mary.food.mood