طرز تهیه دسر ژله انار با دستور پخت ویژه

مواد لازم برای تهیه دسر ژله انار:

● آب انار : 1 و نیم لیوان
● آب جوش : 1 لیوان
● پودر ژله انار : 1 بسته
● بستنی وانیلی : 1 عدد
● پودر ژلاتین : 2 قاشق غذا خوری
● شکر : 1/3 لیوان (نکته: شیرینی دسر بستگی به ترشی انارتون دارد حتما شیرینی شو چک کنید)
● خامه صبحانه : 100 گرم
● وانیل : نصف قاشق چای خوری
● آب سرد : 1/3 لیوان

دستور تهیه دسر ژله انار:

◼️ پودر ژله رو با یک لیوان اب جوش حل کرده و بعد بن ماری کنید تا شفاف بشه.
◼️ پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریخته و بنماری کنید تا ذراتش حل بشه
◼️ حالا ژله ای که هم دمای محیط شده همراه با پودر ژلاتین و آب انار و بستنی و خامه و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید؛ چند ثانیه هم بزنید تا یکدست شود..
◼️ داخل قالب را خوب چرب کنید و دسر را درون قالب ریخته بعد داخل یخچال قرار دهید
◼️ تو مرحله بعدی دسر رو ساعت داخل پخچال قرار بدین و بعد از 8 ساعت میتونین از قالب خارج و نوش جان کنید😊

🟥 نکته: اگه رنگ انارتون قرمز نبود میتونید از رنگ خوراکی استفاده کنید، من دو قاشق سوپ خوری آب لبوی پخته برای خوشرنگ تر شدن اضافه کردم / همچنین برای تزیینش میتونین از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنین

نظراتتون برای ما دلگرم کنندست // تو کامنتها منتظر نظراتتون هستم

منبع: پیج ashpazi.ba_afra