طرز تهیه کیک گلاب و زعفران با کرم زعفرانی


کیک براتون آوردم عالی و خوشمزه با یه کرم خیلی خوشمزه تر دستور این کیک گلاب و زعفرانی متفاوته امیدوارم با این دستور درست کنین و نظرتون رو بگین

مواد لازم برای طرز تهیه کیک گلاب و زعفران :

🟪 آرد قنادی : 2 لیوان
🟪 تخم مرغ : 4 عدد
🟪 شیر ولرم : نصف لیوان
🟪 شکر : 1 لیوان
🟪 روغن مایع : نصف لیوان
🟪 گلاب : 1 قاشق غذاخوری
🟪 زعفران : 1 قاشق غذاخوری غلیظ ( دم کرده )
🟪 پودر هل : نصف قاشق چای خوری
🟪 وانیل : نوک قاشق چای خوری
🟪 بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران :

⬛ اولین کار برای درست کردن این کیک یه کاسه برمیداریم و آرد و بکینگ پودر مون رو میریزیم داخلش و با هم خوب مخلوط میکنیم تا بکینگ پودر تو کل آرد پخش بشه .
⬛ تخم مرغ ها ، وانیل و شکر و به مدت ۷ دقیقه میزنیم تا کاملا کرم رنگ بشه بعد روغن و اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعد شیر و اضافه کرده مخلوط می‌کنیم و بعد گلاب و هل و زعفرون و میریزیم و کمی هم میزنیم .
⬛ آرد با بکینگ پودر که قبلا الک شده و خوب باهم مخلوط شده رو در سه مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و با دور کند همزن ، هم میزنیم تا گوله ای از آرد باقی نمونه میتونید با لیسک هم ، هم بزنید قالب و با کره چرب کرده بعد آرد پاشی می‌کنیم و آرد اضافی و خارج می‌کنیم و مواد و داخل قالب میریزیم .
⬛ فر و از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ گرم می‌کنیم و کیک و به مدت چهل دقیقه میذاریم تا بپزه بعد که از فر خارج کردیم میذاریم کمی خنک بشه بعد از قالب خارج می‌کنیم میذاریم روی توری تا خنک بشه حالا میریم سراغ کرم . مثل همیشه نوش جونتون با عشق غذا درست کنید

مواد لازم برای طرز تهیه کرم زعفرانی :

🟪 نشاسته : 2 قاشق غذاخوری
🟪 شکر : 4 قاشق غذاخوری (اگر شیرینتر دوست داشتین 6 قاشق بریزید)
🟪 شیر : 2 لیوان
🟪 کره : 1 قاشق غذاخوری
🟪 گلاب : 1 قاشق غذاخوری
🟪 زعفرون : به مقدار نیاز
🟪 هل : کمی

طرز تهیه کرم زعفرانی :

⬛ شکر و نشاسته رو مخلوط می‌کنیم بعد بقیه مواد به غیر از کره و اضافه می‌کنیم و خوب هم میزنیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه.
⬛ در آخر کره رو اضافه می‌کنیم و هم میزنیم وقتی خنک شد روی کیک میریزیم 😍

نکات :

🔴 تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید.
🔴 میتونین از کاغذ روغنی استفاده بشه. که باعث بشه کیک به قالب مورد نظر نچسبه یا قالب رو با کره چرب کرده بعد آرد پاشی می‌کنیم و آرد اضافی و خارج می‌کنیم .
🔴 ١٠ دقیقه بعد اتمام پخت در فر بمونه حتما .
🔴 تا 15 الی 20 دقیقه اول در فر باز نکنین تا کیک خوب پُف کنه اگه زودتر باز کنین کیک پُف نمیکنه .
منبع : پیج aida_babaee